שלח תשובה

זירת השאלות

300
צפיות
2
תשובות

2 שאלות מעצבנות בנושא העברת קובץ (-

,‏ 13 בנובמבר, 2005

1. איך אני מעבירה לקובץ לאחר 5 שניות
איך מצרפים לREDIRECT את ה- SETTIMEOUT???

2.אני רוצה לעבור לקובץ שנקרא A12.ASP הוא שואב את הנתון nameOfFile שזה עוד קובץ וטוען אותו לתוך המסגרת שנמצאת ב-A12.ASP הבעיה היא שיש לי עוד פרמטרים שאני רוצה להעביר לקובץ שנטען ולא כולם עוברים רק הראשון


  nameOfFile="a12.asp?nameOfFile=’kistoor.asp?id=5026&category=6&query=0’"

תגיות:

2 תשובות

  1. yaedam הגיב:

    השאלה בצורה ברורה יותר…
    נערך לאחרונה בתאריך 13/11/2005 14:47:34 – על ידי yaedam

    1. איך אני מעבירה לקובץ לאחר 5 שניות
    איך מצרפים לREDIRECT את ה- SETTIMEOUT???

    2.אני רוצה לעבור לקובץ שנקרא A12.ASP יש בו 2 מסגרות. לתוך אחת מהן אני רוצה לטעון את הקובץ שנשלח
    בנתוןnameOfFile
    הבעיה היא שיש לי עוד פרמטרים ID וCODE (ששיכים לקובץ info.asp שאני רוצה להעביר לקובץ שנטען ולא כולם
    עוברים רק הראשון (אני לא רוצה לעשות את זה בA HREF אלא בREDIRECT…..)


    <A HREF="a12.asp?nameOfFile=’info.asp?id=0&code=0’" >
    <span class="TopIndex">
    information
    <br>
    </span>
    </A>

  2. זהר פלד הגיב:

    תשובות:
    1) לא ניתן להשתמש ב setTimeout בצד השרת, מכיון שזו מתודה של ה dom.

    2) תתיחסי אל כל ה queryString כשייך לכתובת של a12.asp – ככה הדפדפן והשרת מתייחסים אליו.
    כלומר, במקום לכתוב

    nameOfFile="a12.asp?nameOfFile=’kistoor.asp?id=5026&category=6&query=0’"

    תכתבי

    nameOfFile="a12.asp?nameOfFile=kistoor.asp&id=5026&category=6&query=0"

    ואז ב a12.asp תפרקי את ה queryString ותבני queryString חדש מהנתונים שקיבלת עבור הקובץ שאת רוצה לשים בתוך המסגרת.

שלח תשובה