שלח תשובה

זירת השאלות

3 תשובות

  1. somebody הגיב:

    אופס ההודעה נשלחה ללא תוכן
    אני מתכנת אתר ויש לי בעיה מעצבנת רצחחחחח.
    רק באקספלורר יש אותה בפיירפוקס אין.
    את הבעיה תוכלו ליראות בתמונה המצורפת(הרווח בין הדברים):

    אקספלורר:
    http://www.rar.co.il/files/eMule-1133032855.jpg
    פיירפוקס:
    http://www.rar.co.il/files/eMule-1133032871.jpg

    כתוב שם את הבעיה והיא במסגת אדומה.
    אני בונה בלי טבלאות אלה בשיטת המוזלבוקס(את האתר הזה).
    זה הקוד הבעיתי:


    <!–לוגו האתר–>
    <div id="logo">

      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0&quot; width="700" height="139">
        <param name="movie" value="/test34/pic/logo.swf">
        <param name="quality" value="high">
        <embed src="/test34/pic/logo.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; type="application/x-shockwave-flash" width="700" height="139"></embed>
      </object>
    </div>
    <!–שורה עליונה–>
    <div id="secbar">
      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0&quot; width="470" height="30">
        <param name="movie" value="/test34/pic/bar.swf">

        <param name="quality" value="high">
        <embed src="/test34/pic/bar.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; type="application/x-shockwave-flash" width="470" height="30"></embed>
      </object>
    </div>
    <!–תפריט ראשי–>
    <div id="manu">
      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0&quot; width="230" height="336">
        <param name="movie" value="/test34/pic/manu.swf">
        <param name="quality" value="high">
        <embed src="/test34/pic/manu.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer&quot; type="application/x-shockwave-flash" width="230" height="336"></embed>

      </object>
    </div>

    <div id="titleDiz">עמוד ראשי</div>

  2. somebody הגיב:

    המשך…(לא הכל נכנס בהודעה אחת..)
    זה ה CSS של הקוד הבעיתי:


    #logo{
        margin:0;
        width:700px;
    }
    #secbar{
        width:470px;
        float:left;
        height:30px;
        width:470px;
        margin:0;
    }
    #manu{
        float:right;
        margin:0;
        height:336px;
        width:230px;
    }
    #titleDiz{
        float:left;
        margin:0;
        height:22px;
        width:470px;
        background-image:url(/test34/pic/titleDiz.gif);
        background-repeat:no-repeat;
        font-family:Arial;
        color:3D3D3D;
        font-size:13px;
        font-weight:bold;
        text-align:center;
    }

    אלו רק קטעים מהקוד עצמו.

    ויש לי עוד שאלה, כמו שרואים שם איפה שכתוב "עמוד ראשי" בשור הכחולה הזאת הוא למעלה ולא במרכז, כל מה שניסיתי לעשות שזה יהיה בתחתית התמונה או במרכזה..
    לא משנה מה עשיתי עם valign כלום  לא עזר.
    זה עדיין היה תקוע כמו שם.
    ניסיתי לעשות עם PADDING אבל זה גרם לי לרווח למטה…

    מחכה לתשובה

    בתודה אני:)

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    1. בנוגע לבעיה עם המרווח, קצת קשה להבין עם כל הקוד שכתבת.
    בכל אופן, ממליץ לך לעבוד עם פלאש עפ"י התקן כמו שאר האתר.
    פלאש עושים בצורה הבאה עפ"י התקן:
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="myFile.swf" width="200" height="200">
    <param name="movie" value="myFile.swf" />
    </object>

    קוד קצר ולעניין וכמובן עפ"י התקן

    2. בקשר לבעיה שלך, אני גם הייתי בבעיה כזו.
    תשים את הטקסט מסביב ל-div ותן ל-div עצמו padding וכמובן margin:0.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!