שלח תשובה

זירת השאלות

439
צפיות
3
תשובות

השרת מתאמץ? הוא לא מגיב..

,‏ 18 בדצמבר, 2005

את העניין הבא ניסיתי גם על אכסון שהשכרתי, וגם אצלי על המחשב (IIS).
כשניסיתי על המחשב – קיבלתי את התשובה "הקריאה להליך מרוחק לא נקראה.." (משהו כזה)
כשניסיתי על האכסון – השרת "התאמץ", נפתח IDB של בסיס הנתונים, ולקח לו כמה דקות עד ש"התאושש". מוזר.

הקוד בעקרונו הוא סה"כ שליפת נתונים כאשר שדה מסויים שווה לסטרינג כלשהו.
הקוד:



subject = request.querystring("subject")

Dim Conn3, rsCatalog3, numRecs, CurrPage, i, pCount, idnum

numRecs = 20
CurrPage = 1
If Not request("currPage") = "" Then
currPage= Request("currPage")
End If
    
Set Conn3 = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Conn3.Open ConString
Counter=1
SQL = "SELECT TOP 20 id, event1, catagory, subject, body, full_name, imfine, theDate FROM adds Where subject=’" &subject& "’ ORDER by id desc"

Set rsCatalog3 = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")

                    rsCatalog3.Open SQL, Conn3, 3, 3
                    rsCatalog3.PageSize = numRecs
                    rsCatalog3.CacheSize = numRecs
if Not rsCatalog3.EOF Then
    pCount=rsCatalog3.pageCount
    rsCatalog3.AbsolutePage=CurrPage
End If

if rsCatalog3.EOF then
response.write "לא נמצאו רשומות."
end if

do while Not rsCatalog3.EOF and rsCatalog3("imfine")<>True and i < rsCatalog3.pagesize
idnum = rsCatalog3("id")
on error resume next



אשמח לעזרה.
תודה.

תגיות:

3 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    איפה rsCalatog3.movenext?
    ומה עושה שם on error resume next? תעיף אותו לכל הרוחות.

  2. prince01 הגיב:

    הקוד היה חלקי. תיקון.
    הקוד לא מסתיים כאן.
    מחקתי את הon error resume next כששמתי לב שהוא עדיין על הדף.
    אבל בעיקרון אחרי המשפט שיוצר את הלולאה מוכנסים תכנים רבים. הrsCatalog3.movenext נמצא אחריהם.

    זו לא הבעיה (:

  3. זהר פלד הגיב:

    אז אולי תציג את הקוד הרלוונטי
    כמו שצריך?

שלח תשובה