שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. koly הגיב:

    שוב שאלה
    אין לי אפשרות להגדיר משתנים בglobal

  2. זהר פלד הגיב:

    קודם כל, במה אתה עובד?
    php, asp, jsp, asp.net?

  3. בניה הגיב:

    נניח שאתה מדבר על PHP
    בס"ד

    אם אתה רוצה שהם יכרו בכל דפי האתר בלי שיהיה קשר של אותו סקריפט ע"י include או משו כזה תשתמש ב session.
    תכתוב בראש כל דף session_start();
    וכל משתנה שאתה רוצה ליצור צור כחלק מהמערך.
    לדוגמא:


    $_SESSION[‘var’]=’string’;

    המשתנים הללו יהיו קיימים כל עוד לא סגרו את הדפדפן.

  4. koly הגיב:

    CDONTS.Newmail
    אני משתמש באוביקט CDONTS.Newmail ומנסה לשלוח קובץ מצורף ומשום מה זה לא עובד לי.
    איזה כתובת בדיוק אני צריך לכתוב( אולי זה הבעיה…)?

  5. dors הגיב:

    יש אחלה מאמר
    על זה באתר, אני בטוח שעניין הקבצים מוזכר בו

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    על מנת לשלוח קובץ בעזרת רכיב מייל צריך לתת נתיב מלא של הקובץ על השרת.
    זה בעצם אומר שצריך גם לעלות את הקובץ עצמו ממחשב הלקוח לשרת ולשלוח אותו במייל ולאחר מכן למחוק אותו מהשרת.

  7. koly הגיב:

    תודה!
    ניסיתי לעשות כך וזה לא עובד למה?

  8. koly הגיב:

    שמוש במשתנים ופרימים. דחוף!!!!!!! {
    יש לי דף עם פרימים , בחלון אחד יש דף ובו משתנים ובחלון אחר לחצנים שברגע שלוחצים עליהם נפתח בחלון האמצעי דף אחר אני מעונין שברגע שילחצו לפתיחת דף אחר בחלון האמצעי ישלחו המשתנים שבדף האמצעי לתוך המסד נתונים. מה לעשות? באיזה ארוע לעשות את זה ובאיזה מצב ואיך?   

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!