שלח תשובה

זירת השאלות

6 תשובות

  1. Nati323 הגיב:

    לא במטרה להקפיץ ניסיתי לעשות משהו ש
    לקחתי את הקוד מקור של wap.tjat.com/lang.wml
    העתקתי בדיוק את אותו הקוד למסך php
    הקוד:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.WAPforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;
    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-age=3600"/>
    </head>

    <card title="Change language">
    <p>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/he/">עברית</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/ru/">Русский</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/sv/">Svenska</a&gt;
    <br/>
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/">English</a&gt;
    </p>
    </card>
    </wml>

    וזה מציג דף ריק
    אבל שהעלתי את זה כדף wml
    זה הציג לי את הכל כמו שצריך להיות

    אולי שוב פעם צריך לשלוח איזה הארדר
    בבקשה עזרה?

  2. זהר פלד הגיב:

    כנראה הקידוד של ה php.
    לצערי, אני לא יכול לעזור לך ב php.

  3. shay3434 הגיב:

    הוא התכוון לשאול אם שמרת
    את הקובץ שלך כ UTF-8.
    אם תסתכל, כשאתה שומר קובץ בנוטפד יש תיבת בחירה של enconding. תחליף שם מ ANSI ל unicode או utf-8..

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!