שלח תשובה

זירת השאלות

457
צפיות
12
תשובות

העברה מדף לדף בזמן שנכנסים , שיתוף

,‏ 1 בינואר, 2006

1) רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שאם מישהו נכנס לדף כלשהו אז זה יעביר אותו לדף אחר
2) רציתי לדעת אם אפשרי לשתף דפים ב wml כלומר יש לי דף wml ואני רוצה לעשות שזה יקח טקסט ותגים מדף אחר , כמו שעושים בדפים רגילים

<script src="1.php">


תודה לעוזרים

תגיות:

12 תשובות

  1. בניה הגיב:

    את שני הדברים אפשר לעשות בשני הצדדי
    בס"ד

    גם בצד שרת וגם בצד לקוח.
    לדבר הראשון:


    <script type="text/javascript">
    window.location="http://blala.bla&quot;;
    </script>

    בצד שרת PHP:


    header("location : http://blala.bla&quot;);

    את הדבר השני כדאי לך לעשות בצד שרת כדי להקל על הפלאפון אז תשתמש בinclude פשוט.

  2. Nati323 הגיב:

    אמ קודם כל תודה אבל בקשר לדבר השני
    אני התכוונתי שיש לי דף בסיומת *.wml
    ואני רוצה לקחת את התגים מקובץ php
    כלומר את המידע/פלט מקובץ php
    אז רציתי לדעת איך אני עושה את זה
    תודה רבה

  3. בניה הגיב:

    אמממ
    בס"ד

    אפשר להגדיר את השרת שיריץ קודי PHP גם בקובץ עם סיומת wml
    אני יודע איך עושים את עם cpanel אבל אני מניח שזה אפשרי גם בdirect admin
    ואני לא יודע אם יש בwml את האפשרות ליבא קבצים.
    נקווה שיבוא אחד שכן יודע

  4. Nati323 הגיב:

    טוב אז אולי תוכל לעזור לי בראשית הב
    בראשית הבעיה
    אני מנסה לעשות עברית
    יש לך אולי מושג איך אני גורם לעברית לעבוד?
    כי כל פעם שרשמתי עברית זה רשם לי לא ניתן להציג את הדף
    אבל רק מהפלאפון מהמחשב זה פעל

  5. Nati323 הגיב:

    בניה/מישהו אחר כנסו שנייה בבקשה
    תראו
    הורדתי את הקוד של wap.tjat.com/lang.wml
    עכשיו העלתי לשרת שלי את הקובץ עם הקוד שהיה שם הקוד הוא:


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.WAPforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;
    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-age=3600"/>
    </head>

    <card title="Change language">
    <p>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/he/">עברית</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/ru/">Русский</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/sv/">Svenska</a&gt;
    <br/>
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/">English</a&gt;
    </p>
    </card>
    </wml>

    זה עבד מצויין
    שיניתי את הקובץ לסיומת php
    ושיניתי את הקוד ל:


    <?php
    header(‘Content-Type : text/vnd.wap.wml’);
    echo ‘<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>’;
    ?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.WAPforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;
    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-age=3600"/>
    </head>

    <card title="Change language">
    <p>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/he/">עברית</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/ru/">Русский</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/sv/">Svenska</a&gt;
    <br/>
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/">English</a&gt;
    </p>
    </card>
    </wml>

    ניסיתי להיכנס מהמחשב וזה הציג לי את השגיאה:


    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/nati323/domains/shagalaga.info/public_html/wap/lang.php:1) in /home/nati323/domains/shagalaga.info/public_html/wap/lang.php on line 2

    בבקשה עזרה 🙁 אני מיואש

  6. בניה הגיב:

    בקוד שקיבלת בו שגיאה
    בס"ד

    זה כל הקוד?
    ואל תשכח לשמור את הקבצים שלך בUTF-8
    לא מספיק להגיד שהדף הוא UTF-8 צריך גם לשמור אותו בזה.

  7. Nati323 הגיב:

    כן זה כל הקוד אחי ואיך שומרים UTF-8
    ?

  8. בניה הגיב:

    [ללא נושא]
    בס"ד

    שגיאה כזו מגיעה אם נשלח פלט לפני הפקודה header.
    תוודא שאין שורות ריקות מעל פתיחת הקוד PHP.
    ובקשר לשמירה כ UTF-8 בשמירה בשם בסוג הקובץ אולי תהיה אפשרות לשמור אותו בUTF-8 בZEND STUDIO האפשרות קיימת שמה והגיוני שגם בעורכי וטקסט אחרים.

  9. Nati323 הגיב:

    אממ בדקתי אחי תשמע…
    שמרתי את זה כ utf-8 ובדקתי שאין שורות ריקות
    לפני פתיחת תג ה <?php
    אולי יש דרך אחרת ל"הגיד" שזה דף wap ?

    עוד רעיון אחר שעלה לי
    תראה חשבתי לעשות דבר כזה
    להוציא את הנתונים מ mysql ואז להעביר את המידע לקובץ wml עם משתנים ושמה זה יציג את הפלט
    אתה יכול טיפה לכוון אותי כי כשאני ניסיתי להיכנס לדף wml שהוכתרת הייתה lang.wml?nati=mooo
    ורשמתי בדף שזה יציג את $nati אם אני לא טועה צריך איזה תגית אבל לא הבנתי ממש מה עושה איתה

    נ.ב
    אם אני אתן לך גישה ללוח בקרה שלי(ל DA ) יש מצב אתה תמצא איך מפעילים את מנוע ה php על קבצי wml ? כי אני חיפשתי ולא ממש מצאתי , אם כן אני אשלח לך במייל אם תרשום אותו פה בבבקשה ?

    ותודה רבה רבה על כל העזרה שאתה נותן לי

  10. Nati323 הגיב:

    משהו מוזר מאוד , הצלחתי להפעיל את מ
    הצלחתי לעשות
    או יותר נכון אחד בשם DEKEL עזר לי ואמר לי איך
    לעשות שקודי php יפעלו בקבצי *.wml
    אז ככה ניסיתי לעשות:


    <?php
    echo ‘<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>’;
    ?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"

    "http://www.WAPforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;
    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-

    age=3600"/>
    </head>

    <card title="Change language">
    <p>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/he/">עברית</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/ru/">Русский</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/sv/">Svenska</a&gt;
    <br/>
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/">English</a&gt;
    </p>
    </card>
    </wml>

    לא עבד לי
    (זה היה בקובץ wml)
    אז ניסיתי עוד משהו
    ביטלתי את האפשרות שקודי ה php ירוצו בקבצי wml
    הכנסתי את הקוד הבא:


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"

    "http://www.WAPforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;
    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-

    age=3600"/>
    </head>

    <card title="Change language">
    <p>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/he/">עברית</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/ru/">Русский</a&gt;
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/icq/sv/">Svenska</a&gt;
    <br/>
    <br/>
    <a href="http://wap.tjat.com/">English</a&gt;
    </p>
    </card>
    </wml>

    ופתאום זה עבד
    יש לך מושג למה?

  11. בניה הגיב:

    [ללא נושא]
    בס"ד

    אפשר במקום הפקודת header להשתמש בקוד הזה:

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/vnd.wap.wml; charset=utf-8">

    אפשר גם לנסות לשים את הקוד הזה:

    content="text/vnd.wap.wml"

    בתגית הפתיחה של הXML במקום הmeta

  12. Nati323 הגיב:

    אין אחי זה לא עוזר אולי..
    אולי זה קשור איך שהוא לכך שאני שומר את הטקסט בתבנית כלשהי ואחרי שהשרת מוריד את קודה Php זה משתנה יכול להיות שזה קשור?
    אולי יש דרך להוציא נתונים מ mysql עם wml ?

שלח תשובה