שלח תשובה

זירת השאלות

456
צפיות
6
תשובות

הכנסת ערך לכתובת

,‏ 2 בינואר, 2006

הבקשה שלי קצת מורכבת, אני אנסה להבהיר את עצמי

אני משתמש באתר שלי בגלרית תמונות מוכנה מבוססת קוד פתוח
הנה דוגמא
http://tinywebgallery.ti.funpic.de/demo/index.php?twg_withborder=true

מתי שלוחצים על אחת מהגלריות הגלריה נפתחת.

מה שאני רוצה לעשות הוא להוסיף לפני הגלריה תיבת טקטס שמתי שמישהו ירשום את שם הגלריה, הוא יועבר הישר לעמוד הגלריה שהוא רשם.

יש לי את הקוד הבא, ואני חושב שאפשר לעשות משהו בעזרתו
תודה מראש
קובי



<script language="JavaScript"><!–
function functionName() {
    location.href =
        formName.textName.value;
    return false;
}
//–></script>

<form name="formName" onSubmit="return functionName()">
URL: <input type="text" name="textName" value="הכנס שם">
<input type="submit" value="Go" onClick="return functionName()">
</form>
</html>

תגיות:

6 תשובות

  1. בניה הגיב:

    הסקריפט שהבאת היה מעולה
    בס"ד

    רק שינית אותו קצת:
    (מצורף גם בקובץ)


    <script language="JavaScript">
    <!–
    //המשתנה vMAIN_URL מכיל את הכתובת של הגלריה רק בלי השם שלה ככה שאם רוצים לשנות את הכתובת משנים את המשתנה
    var vMAIN_URL=’http://tinywebgallery.ti.funpic.de/demo/index.php?twg_album=’;
    //.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
    function go2gallery() {
        location.href=vMAIN_URL+document.g2g.galleryName.value;
        return false;
    }
    //–>
    </script>
    <form name="g2g" onSubmit="return functionName()">
    שם הגלריה: <input type="text" name="galleryName" value="הכנס שם גלריה" />
    <input type="submit" value="עבור" onClick="return go2gallery()" />
    </form>

    לפי דעתי יהיה הכי טוב במקום לתת להם תיבת טקסט לתת להם רשימה של הגלריות שמתוכן הם יבחרו כי ככה הם לא ישכחו את השם של הגלריה.

  2. chimera הגיב:

    תודה רבה רבה
    זה בדיוק מה שרציתי וזה עובד מצויין.

    בקשר ליצירת רשימה נגללת, אני מוותר על זה, כי הרעיון מאחורי זה הוא גלריה של צלם ארועים שיעלה תמוונות של כל ארוע שלו.

    העלאת התמונות מתבצעת ע"י העתקת התמונות לתוך ספריה והעברת לשרת ע" FTP, והצלם לא רוצה שאנשים ידעו להגיע לספריות של לקוחות אחרים.

    בקשר לקוד, מתי שלוחצים על "עבור" אז הכל סבבה אבל אם לוחצים על "enter" הוא לא מגיב טוב, יש אפשרות לסדר את זה?

    הנה הקוד על אחד מהשרתים שלי עובד
    http://www.yacovgabay.com/ee.html
    תכניסו לתיבת הטקסט "Davos" או Mexico

    תודה
    קובי

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תחליף בקוד שלך את:

    <form name="g2g" onSubmit="return functionName()">

    לקוד:
    <form name="g2g" onSubmit="return go2gallery()">

    אמור לעבוד

  4. chimera הגיב:

    תודה רבה עובד מצויין
    תודה רבה עובד מצויין,

    יש פה באמת מקצוענים אשמח לעזור במה שאוכל בעתיד.

    קובי עיצוב אתרים
        

  5. chimera הגיב:

    שאלה נוספת בנושא
    אם מישהו עכשיו מקיש enter או לוחץ על שלח ללא להזין שום ערך זה בכל זאת ממשיך לאתר, יש אפשרות לחייב אותו לרשום משהו?

    תודה
    קובי

  6. בניה הגיב:

    הינה
    בס"ד

    רק שה focus(); לא עובד נראה לי, זה לא עקרוני אבל כדאי שמישו יציץ ויבדוק למה


    <script language="JavaScript">
    <!–
    //המשתנה vMAIN_URL מכיל את הכתובת של הגלריה רק בלי השם שלה ככה שאם רוצים לשנות את הכתובת משנים את המשתנה
    var vMAIN_URL=’http://tinywebgallery.ti.funpic.de/demo/index.php?twg_album=’;
    //.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+.+
    function go2gallery() {
        if(document.g2g.galleryName.value==""||document.g2g.galleryName.value=="הכנס שם גלריה")
        {
            alert("רשום שם גלריה");
            document.g2g.galleryName.focus();
            return false;
        }
        else
        {
             location.href=vMAIN_URL+document.g2g.galleryName.value;
                   return false;
        }
    }
    //–>
    </script>
    <form name="g2g" onSubmit="return functionName()">
    שם הגלריה: <input type="text" name="galleryName" value="הכנס שם גלריה" />
    <input type="submit" value="עבור" onClick="return go2gallery()" />
    </form>

שלח תשובה