שלח תשובה

זירת השאלות

471
צפיות
5
תשובות

רכשתי ספר לימוד לשפת PHP

,‏ 6 בינואר, 2006

"PHP5 מדריך שימושי" הספר טוען שהוא מלמד PHP מהיסוד, אבל הוא לא מסביר במדיוק איך להתקין את התוכות על המחשב המקומי ככה שאני אוכל לראות בדפדפן את הסקריפטים שיצרתי. התקנתי את השרת ווב דרך ה- add/remove programsואת קובץ ההתקנה של PHP למערכת הפעלה windows מתוך האתר. כתבתי סקריפט בקובץ טקסט
<?php
         phpinfo();
?>

בדיוק כפי שמצויין בספר שמרתי את הקובץ כ- phpinfo.php בדיוק כמו שמצויין בספר עם דגש על הסיומת PHP שמרתי את הקובץ בתוך התקייה wwwroot ונסיתי להגיע אליו דרך שורת הכתובת של הדפדפן הייתי אמור לראות כל מיני טבלאות אם זה היה עובד, אבל הדפדפן לא קרא את הקובץ. אני לא יודע מה עשיתי לא בסדר. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי הספר הזה עלה לי 160 ש"ח
בתודה מראש
י.ג

תגיות:

5 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    אישית לא יצא לי לעבוד עם php,
    אבל יש מדור php באתר שאני בטוח שתוכל להעזר בו.

  2. yehuda הגיב:

    טפסים עם PHP
    התקנתי wampserver על המחשב שלי כדי ללמוד PHP . הגעתי כבר לפרק של טיפול בנתוני טפסים . יחד עם המדריך שאני לומד ממנו מגיעים כל מיני קודים לדוגמא.
    כשאני מכניס טקסט לתוך השדות טקסט ועושה submit  נפתח לי חלון דו שיח של האקספלורר לשמירת קובץ (בדיוק כאילו הורדתי קובץ מהאינטרנט)

    כשאני פותח את הסקריפט שצריך לטפל בנתון הנתון אף פעם לא נרשם לי  
    למה זה קורה? מה צריך היה לקרות אם הכל היה בסדר?
    אני חושד שהבעיה היא ב wampserver   האם זה הגיוני?

    אם מישהו יוכל לעזור לי אני אהיה מאוד מאושר.
    תודה מראש
    י.ג
      

  3. yehuda הגיב:

    טפסים עם PHP
    התקנתי wampserver על המחשב שלי כדי ללמוד PHP . הגעתי כבר לפרק של טיפול בנתוני טפסים . יחד עם המדריך שאני לומד ממנו מגיעים כל מיני קודים לדוגמא.
    כשאני מכניס טקסט לתוך השדות טקסט ועושה submit  נפתח לי חלון דו שיח של האקספלורר לשמירת קובץ (בדיוק כאילו הורדתי קובץ מהאינטרנט)

    כשאני פותח את הסקריפט שצריך לטפל בנתון הנתון אף פעם לא נרשם לי  
    למה זה קורה? מה צריך היה לקרות אם הכל היה בסדר?
    אני חושד שהבעיה היא ב wampserver   האם זה הגיוני?

    אם מישהו יוכל לעזור לי אני אהיה מאוד מאושר.
    תודה מראש
    י.ג

שלח תשובה