שלח תשובה

זירת השאלות

423
צפיות
16
תשובות

SQL וPHP, פתיחת דף.

,‏ 18 במרץ, 2006

אני מעוניין לפתוח דף בצורה אוטומאטית לכל משתמש שנרשם אצלי באתר.
איך אני עושה את זה?

ועוד שאלה:
יש אפשרות, כמו בהב ניוקר לכתוב את הנתונים של המסד רק על דף אחד (CONFIG) אבל שהם יהיו תקפים לכל הדפים?
אם כן אז אי עושים את זה?

תגיות:

16 תשובות

  1. benbs הגיב:

    יש לי עוד שאלה ששכתי להכניס..

  2. benbs הגיב:

    טעות! השאלה פה….
    איך אני עושה עוגייה שלא תימחק אף פעם (בלי הגבלת זמן)?

  3. crazy2 הגיב:

    דף בצורה אוטומטית?
    אם הכוונה פרופיל לכל משתמש אז זה די פשוט.
    תעשה קובץ שישלוף נתונים על משתמש מסוים מהמסד לפי ה-ID שתשים בכתובת וככה כל לכל משתמש יהיה פרופיל שלו.

  4. benbs הגיב:

    לא התכוונתי לזה…..
    בפורומים של IPB, מישהו כותב הודעה, וכשרוצים לראות אותה נכנסים לדף אחר. משהו כזה אני רוצה..
    ומשהו בבקשה יכול לענות לי על השאלה השנייה?

  5. זהר פלד הגיב:

    אין דבר כזה.
    אבל אתה יכול לתת לעוגיה תאריך תפוגה של מאה שנה מהיום, לדוגמא.
    זה מספיק נצחי בשבילך?

  6. בניה הגיב:

    [ללא נושא]
    לש"ש

    לשאלה הראשונה:
    פשוט תיצור דף שלוקח נתונים מהמסד.
    בין אם זה הודעות שנשלחו או פרטי משתמש או רשימת קניות או מבקרים המהירח.
    לשניה:
    תיצור דף שבו יש את הקוד התחברות למסד נתונים ובחירת המסד נתונים ותעשה לו require מכל דף שאתה רוצה שזה יהיה תקף לגביו.

  7. benbs הגיב:

    לא הבנת אותי..
    אני לא רוצה ליצור דף, אני רוצה שהוא יווצר בצורה אוטומאטית.

    ובקשר לתשובה השנייה – עם אני עושה את מה שאמרת, זה שם את ההגדרות של הדף הכלל על כל העמודים?
    אפשר קוד לרקוויר הזה?

  8. benbs הגיב:

    עכשיו הבנתי…
    עכשיו הבנתי את התשובה השנייה…

    איך מוחקים עוגיות?

    איך אני כותב "אם התיבה REMEMBER מסומנת, הפעל עוגייה שתיפוג 100 שנים. עם לא, הפעל עוגייה שתיפוג כשאתה יוצא מהדף.

  9. בניה הגיב:

    כדי למחוק עוגיה פשוט תכתוב עליה
    לש"ש

    תיצור עוגיה באותו שם עם זמן תפוגה שעבר.

    setcookie(name,value,time()-1)

  10. benbs הגיב:

    תודה. עוד שאלה.. בבקשה תשובה!
    איך אני עושה שהשרת ייפתח דף בצורה אוטומאטית?

    למשל, אם אני בונה אתר בטיפו ואני רוצה להוסיף דף חדש, אני לוחץ על כפתור וזהו…

  11. lior73 הגיב:

    זה ב – fso
    כך שזה מוגבל לווינדוס בלבד

  12. lior73 הגיב:

    ובקשר לטיפו
    כל הדפים באתרים האישיים של טיפו הם בעצם דף אחד ששולף ממסד נתונים
    את המידע על הדפים ומראה תוצעה בהתאם (זה דורש הרבה ידע במסדי נתונים ובגישה אליהם)

  13. benbs הגיב:

    טוב… עוד שאלה..
    איך אני עובר לדף אחר בלי להכיל את התוכן של הדף הקודם?

  14. בניה הגיב:

    [ללא נושא]
    לש"ש

    תראה.
    אפשר ליצור בPHP/ASP ממש דף חדש אבל לא ככה עושים את זה בTIPO למשל.
    הם משתמשים במסד נתונים וכל דף הוא שורה במסד ולכל דף יש ID ושרת יודע איזה מידע להציג לפי המידע שהוא מקבל במשתנה GET לדוגמא:
    page.php?id=1
    כדי לעבור לדף 2 אתה עושה page.php?id=2 וכן הלאה.

  15. benbs הגיב:

    אתה יכול להראות לי דוגמה לאיך עושים
    אתה יכול להראות לי איך עושים את 2 השיטות בשורות קוד
    ואיזה מהן יותר פשוטה?
    ומישהו יכול לענות לי על השאלה החרונה ששאלתי?"?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!