שלח תשובה

זירת השאלות

246
צפיות
5
תשובות

הוספת דף בצורה אוטומאטית.

,‏ 7 באפריל, 2006

בהודעות קודמות כתבו לי שיש שתי דרכים ליצירת דף בצורה אוטומאטית:
1. נתונים בבסיס נשלחים לדף אחד והוא מפצל אותם.
2. ממש יצירת דף חדש.

מישהו מוכן להסביר לי איך משתמשים בכל אחד מהם ומה יותר מומלץ?
ולתת אוליי דוגמאות לא יזיק.

תודה,
     בן.

תגיות:

5 תשובות

  1. בניה הגיב:

    למה זה משמש?
    ב"ה

    בדרך כלל יותר נח להשתמש במסד השאלה היא מה אתה מתכוון לעשות עם זה.

  2. benbs הגיב:

    לא משנה.
    יש לי רעיון אחר. התחלתי ללמוד קבלת נתונים דרך הURL.
    ואני רוצה לעשות שאם לוחצים על לינק ראשון, הטקסט בשורה הראשונה של המסד יופיע.
    אם לוחצים על הלינק השני הטקסט שבשורה השנייה במסד מופיע וכו’.

    השאלה שלי היא איך אומרים דרך הPHP לSQL להציג לנו רק שורה מסויימת, לא לפי הטקסט..

  3. benbs הגיב:

    עוד שאלה


    switch ($_GET[‘article’])
      {
        case 1
         $result="mysql_query(‘SELECT * FROM Articles WHERE ID=1’)";
         $row="mysql_fetch_array($result)";
         echo "$row[‘Name’]<br> $row[‘article’]";
         break;
      }


    מישהו מוכן להגיד לי מה הבעיה בקוד המעצבן הזה?!
    אני כבר שלוש שעות עובד על הקוד הזה והוא תמיד מציג לי דף לבן!

  4. benbs הגיב:

    פתרתי את הבעיה, עוד בעיות אחרות…
    אני רוצה שהשרת ירשום את מספר השורות במספר לבד (זה כותב recours id#3). אני רוצה רק את המספר 3 בלי שום תוספת. מה אני כותב?

    יש לי את הקוד הבא:


    switch ($_GET[‘article’])
    {
    case "$_GET[‘article’]":
         $sqlquery="SELECT * FROM Articles WHERE ID=1";
         $theresult=@mysql_query($sqlquery,$con);
    while ($recordeset=@mysql_fetch_array($theresult))
    {
         echo "<tr>";
         echo "<td><center>".$recordeset["Name"]."</center></td>";
         echo "<td><center>".$recordeset["Article"]."</center></td>";
         echo "<td><center>".$recordeset["ID"]."</center></td>";
         echo "</tr>";
    }
    break;
    }

    article הוא המשתנה שהעברתי בתיבת הURL. כאשר אני לוחץ על מאמר אחד כתוב למעלה Try.php?article=1.
    אני רוצה לעשות שהתיבה הזאת תפעל לפי מספר הID שהURL נותן לה, ולא אני דנית. כלומר, אני כתבתי case 1, ואני רוצה שיהיה כתוב שם למשל case $_GET[‘article’].
    או, בשאילתת המסד נתונים אני רוצה שהID יכתב במשהו כמו SELECT * FROM Articles WHERE ID=$_GET[‘article’]. ניסיתי את שני הדוגמאות אבל זה לא עבד.
    אפילו ניסיתי לתת לGET משתנה ואז לכתוב את המשתנה וזה עשה הודעה שגיאה.
    איך כותבים את הקוד בצורה נורמאלית?

    תודה מראש ובבקשה תחזירו לי תשובה בהקדם האפשרי, ובניה, זה לא חשוב למה אני עושה את כל זה (מההודעה שלך למעלה). אולי אני אראה את התוצר הסופי אחר כך.

  5. benbs הגיב:

    הסתדרתי, עוד בעיה. עזרה בבקשה!
    הבעיה היא כמו פעם קודמת, בקבלת נתונים מהURL.
    אני מנסה לכתוב את הקוד הבא:

      $result=mysql_query("SELECT * FROM Articles");

    while ($data=mysql_fetch_array($result))
    {

    echo "<A href=Try_1.php?article="".$data[‘ID’]."">מאמר</a><br>";

    }

    הכל בסדר איתו, רק שהוא כותב לי בURL article="1" ואני רוצה שזה יכתוב בלי הסוגריים.
    אז מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי! או לפחות תגידו שאתם לא יודעים שאני אדע שמישהו מתייחס אליי פה! בניה פעם עזרת לי.. איפה אתה?!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!