שלח תשובה

זירת השאלות

3 תשובות

  1. benbs הגיב:

    נראה לי שככה, אם הבנתי אותך..


    <form name="name" method="post" action="web.php">
    <input type="TEXTAREA" name="TEXT">
    </TEXTAREA>
    <?
    $var=$_POST[‘TEXT’];
    ?>

    יענו אתה עושה טופס שהACTION שלו הוא הדף עצמו, ואז אתה פשוט כותב שהמשתנה (אני נתתי לו את השם VAR) שווה לתוכן התיבת טקסט (שורה לפני אחרונה).
    וזהו..
    מקווה שעזרתי..

  2. evy3 הגיב:

    לא בדיוק…הנה מה שאני רוצה לעשות
    אני די מתחיל ב-PHP אז…הנה מה שאני מנסה לעשות:
    יש textarea במרכז הדף וכפתור ליד.
    כאשר לוחצים על הכפתור,מה שכתוב ב-textarea יכתב בתוך קובץ שנקרא text.txt .
    הנה הקוד שהתחלתי:


    <html>
    <head>
    <?
    $fp=fopen("text.txt","a");
    fwrite($fp,YYY);
    fclose($fp);

    ?>
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <form name="for1">
    <textarea name="subject">
    </textarea>
    </form>
    </body>
    </html>

    ואני רוצה ש-YYY יהיה המשתנה שיכיל את ערך ה-textarea כדי שהתוכן יכנס
    לקובץ הטקסט שפתחתי.
    ועכשיו נתקעתי…יש לכם רעיונות?
    תודה.

  3. בניה הגיב:

    קודם כל צריך לשלוח את הטופס לשרת
    ב"ה

    תוסיף <input type="submit" /> בטופס
    ואת הפונקציה שכותבת לתוך הקובץ תרשום ככה:


    fwrite($fp,$_GET[‘subject’]);

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!