שלח תשובה

זירת השאלות

360
צפיות
8
תשובות

שאלה בקשר לforms ורענון העמוד.

,‏ 22 באפריל, 2006

נגיד אני רוצה לבנות שאילתה, שבסיומה נעבור לדף PHP אשר יאמת את הקלט שהוכנס.
במקרה שהפלט יהיה שגוי הוא יחזיר אותנו לעמוד הקודם של השאילתה, ואני רוצה שכל הנתונים שהוזנו עדיין יהיו שם! כלומר איך לעשות ככה שבעת רענון הדף של השאילתה הנתונים מהטפסים (טקסט בוקסים) יישארו?

תודה מראש.

תגיות:

8 תשובות

  1. rjnhojbht הגיב:

    איפה שאתה תוקע קישור רגיל..
    זה כמו קישור רגיל, תתקע את זה איפה שאתה תוקע קישור רגיל..
    ואם אתה רוצה שזה יעבור אוטומטית, אני יודע בasp, ולא בphp..

  2. Bonny הגיב:

    לא כל כך הבנתי
    למשל יש לי לינק ל get.php  אז איפה אני ממקם את הסקריפט?

  3. rjnhojbht הגיב:

    זה הלינק עצמו!
    במקום לקשר ל-get.php, תקשר ל –


    javascript:self.history.go(-1)

  4. Bonny הגיב:

    זה עדיין לא שומר את הנתונים
    לא שומר את הנתונים.

  5. rjnhojbht הגיב:

    לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה..
    אתה יכול בבקשה להסביר שוב? בפירוט, לא הבנתי…

  6. Bonny הגיב:

    כמובן
    נגיד שיש לנו טופס HTML
    אתה ממלא אותו, עושה REFRESH לדף ואופה! כל מה שמיליתה נמחק..
    אני רוצה לעשות ככה שלאחר REFRESH או לאחר חזרה מדף אחר לטופס המלא הנתונים ישמרו בתופס..

    זה כמו שאתם ממלים טופס באתר מסויים, עוברים לדף הבא שנגיד אומר לכם שהניק תפוס, ואז מחזיר אתכם חזרה לטופס עם השדות המלאים מקודם (חוץ מהסיסמא..)

    מקווה שעכשיו ברור
    תודה מראש!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!