שלח תשובה

זירת השאלות

372
צפיות
17
תשובות

בעיה בPHP

,‏ 12 במאי, 2006





<?php
  if (!$_COOKIE["cookie"])
  {
     setcookie("cookie","I am a cookie.",time()+600);
     echo "No cookie was found. Created a cookie of name ‘cookie’.";
  }
  else
  {
     setcookie("cookie",NULL,time()-1);
     echo "You’ve already been in this page. Deleted the cookie (its value was: <B>".$_COOKIE["cookie"]."</B>).";
  }
?>

תגיות:

17 תשובות

  1. benbs הגיב:

    בעיה בעוגיות (PHP)


    <?php
      if (!$_COOKIE["cookie"])
      {
         setcookie("cookie","I am a cookie.",time()+600);
         echo "No cookie was found. Created a cookie of name ‘cookie’.";
      }
      else
      {
         setcookie("cookie",NULL,time()-1);
         echo "You’ve already been in this page. Deleted the cookie (its value was: <B>".$_COOKIE["cookie"]."</B>).";
      }
    ?>

    קוד פשוט ליצירת עוגייה (העתקתי אותו מאיזה שהוא אתר, למאה אחוז ביטחון שאני לא טועה..). למה הוא לא פועל לי?!

  2. nikon הגיב:

    ניהול שגיאות
    כעיקרון אני לא מוצא שום סיבה לכך שזה לא יעבוד.
    אני מציע לך:

    א.לשים את <?php בשורה הכי עליונה
    (שטותי אך לפעמים זה קורה)
    ב.לבדוק ששמרת את הקובץ הנ"ל כ .php ושאין אחריו .txt .
    ג.לוודא שהשרת תומך ב PHP בכלל.
    ד. לוודא שהשרת מאפשר יצירת עוגיות וגם לוודא אם הדפדפן שבו אתה משתמש
    מאפשר יצירת עוגיות.

  3. benbs הגיב:

    תגובה..
    לא נראה לי שהטעות היא בגלל הטג שהוא לא למעלה.. בכל מקרה ניסיתי אותו כשהוא למעלה וזה אותו דבר..
    אני לא אדיוט, אני יודע שהשרת שלי תומך בPHP (כתבתי בו מליון דפים כבר) ובטח ששמרתי את הדף קקובץ PHP.
    אם ההערה האחרונה שלך יש לי קצת בעיה.. מצד אחד אני יודע שהאקספלורר לפעמים לא תומך בעוגיות, מצד שני נוצרים לי עוגיות על ימין ועל שמאל (מפורומים וזה..). אז איך אני בודק שהאקספלורר שלי תומך ביצירת עוגיות?

  4. netaneld122 הגיב:

    הבעיה בגרשיים !
    לקראת סוף הסקריפט שלך רשמתה

    (its value was: <B>".$_COOKIE["cookie"]."</B>).";

    זה מה שהרס לך הכל !
    תעשה את זה ככה


    (its value was: <B>".$_COOKIE[‘cookie’]."</B>).";

  5. benbs הגיב:

    מה הקשר????
    אני מדבר על זה שהסקריפט לא יוצר את העוגייה מההתחלה, אתה אמרת לי על סתם כיתוב!
    זה לא קשור!

  6. benbs הגיב:

    אופס… שחכתי להוסיף הסבר…
    כשאני מכניס את הקוד הזה לשרת שלי ומפעיל אותו לא קורה כלום.
    מה הבעיה, או אוליי יש קוד אחר ליצירת עוגיות?

  7. benbs הגיב:

    שאלה בPHP (בקשר למעבר בין עמודים)
    איך אני עובר לעמוד אחר בלי קישור או משהו, ושהקוד לא ישאר בקובץ?
    למשל, יש את הקודים הללו:


    include ("");
    require ("");


    יכול להיות שטעיתי קצת בכתיבת הפונקציות, אבל זו לא הנקודה…
    הקודים שהראתי מעתיקים את הקוד לעמוד, אבל אני רוצה לעבור לעמוד אחר, בלי שום זכר לקוד העמוד הקודם.

    תודה מראש,
                  בן

  8. בניה הגיב:

    עוגייה נוצרת רק אחרי כניסה לדף מחדש
    ב"ה

    אחרי השתילה.
    אולי זו הבעיה?

  9. benbs הגיב:

    תגובה..
    עזוב מה שכתוב אחרי השתילה… זה קוד שהבאתי מאיזה אתר ל100% ביטחון שזה נכון. הקוד שלי כולל רק את השתילה של העוגייה וזה לא עובד. למה?

  10. זהר פלד הגיב:

    לא הבנת.
    את העוגיה עצמה תוכל לקרוא בצד השרת רק בדף הבא.
    זה בגלל המנגנון שבו עובר המידע בין השרת לדפדפן.

    בשביל לקרוא עוגיה השרת פונה ל http request ומשם מחלץ את המידע על העוגיה.
    מכיון שהעוגיה נשתלה בדף הזה, היא לא מופיעה עדיין ב http request שלו, אלא תתחיל להופיע רק מה http request הבא. לכן לא תוכל לראות אותה בדף הנוכחי.

  11. benbs הגיב:

    אז…
    אז אתה בעצם אוצר שבדף כלשהו אני שותל את את העוגייה, ואז כשאני אעבור לדף אחר זה יישתל?

    מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תוכל להסביר לי יותר בהרחבה?

    (וסליחה על זה שלא שרשרתי את ההודעות שלי.. חשבתי שזה מותר..

  12. זהר פלד הגיב:

    לא. השתילה מתבצעת בדף שבו
    אתה שותל את העוגיה.
    אבל מכיון שהעוגיה נשתלת בדפדפן, השרת לא מכיר אותה עד ה request הבא, שבו הדפדפן מעביר אותה לשרת.

    אם תנסה לשתול עוגיה בצד השרת, ובאותו דף לקרוא אותה בצד הלקוח, אתה תראה אותה קיימת. אבל אם אתה רוצה לקרוא אותה בצד השרת, תצטרך לעשות את זה בדף הבא.

  13. benbs הגיב:

    התבלבלתי.. תגובה פה..
    עשיתי דף של שם משתמש וסיסמה שעובר לדף אחר. אם הפרטים נכונים הוא מעביר את זה לדף אחר ששותל את העוגייה ומעביר לדף הראשי..

    בכל מקרה.. זה פעל. תודה רבה!

  14. benbs הגיב:

    שחכתי איזו שהיא פונקציה..
    עשיתי בPHP שאם אין עוגייה השרת מעביר לדף מסויים, ואם קיימת עוגייה השרת כותם BEN. אני רוצה שלא ייכתב כלום, פשוט הדף ימשיך במה שצריך להיות, אבל זה לא נראה לי הגיוני להשאיר ריק… אני חושב שזה BREAK אבל אני לא בטוח….
    מישה יודע במקרה?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!