שלח תשובה

זירת השאלות

489
צפיות
5
תשובות

הכנסת ערך למשתנה ע’י לחיצה על (img)

,‏ 1 ביוני, 2006

עוד שאלה
כבר ניסיתי כל מיני אפשרויות ולא הצלחתי .
יש לי קובץ בשם test1.asp ושם שמתי שלוש תמונות שונות.
יש לי משתנה בשם("Application("txt10
מה שאני רוצה לעשות זה:שע’י לחיצה על אחד מהם המשתנה
יקבל ערך מסויים בהתאם לתמונה.
כלומר לכל תמונה משתנה אחר.
משהו כזה:
%>
If Request.Form("img")<>""  THEN
APPLICATION.LOCK
Application("txt10") =VarImg
APPLICATION.UNLOCK
END IF
<%
<HTML>
<BODY>
<"FORM METHOD="POST" ACTION="test1.asp>
כאן אני צריך להציב את שלושת התמונות
ולא יודע איך עושים זאת.
<img src="P1.gif"><img src="P2.gif"><img src="P3.gif">
</BODY>
</HTML>
מקווה שמובן

תגיות:

5 תשובות

  1. Dvirr הגיב:

    ככה:


    <a href="nameofFILE.asp?img=1"><img src="P1.gif"></a>
    <a href="nameofFILE.asp?img=2"><img src="P.gif"></a>
    <a href="nameofFILE.asp?img=3"><img src="P3.gif"></a>
    </a>

    nameofFile.asp במקום המילה הזאת אתה מכניס את השם של הדף
    במקום 1.2.3 איפה שכתוב
    img=
    אתה מכניס את התוכן שאתה רוצה שהמשתנה יקבל ..
    ובמקום
    request.form("img")
    אתה כותב
    request.querystring("img")

    אם אתה רוצה הסבר יותר טוב תן לי את מה שאתה צריך לעשות…

  2. Dvirr הגיב:

    תוריד מהקוד את ה </a> האחרון ..
    בשורה הרביעית ..

  3. MosheN הגיב:

    דביר אני הולך לנסות
    תודה לך
    אני אנסה זאת ומקווה שבהמשך תוכל לעזור לי עוד.
    יש לי ידיד בקיסריה ששם משפחתו "דביר" (עולם קטן ).
    שוב תודה לך
    משה.

  4. MosheN הגיב:

    ישששששששש
    תודה תודה לך דביר
    עכשיו אני מבין יותר איך שהקוד עובד.
    זה הצליח וזה עובד טוב מאוד.
    שוב תודה.
    משה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!