שלח תשובה

זירת השאלות

350
צפיות
8
תשובות

בהמשך לשירשור הקודם

,‏ 7 ביוני, 2006

איך בדיוק משתמשים עם Server.createObject?
אתה יכול לתת לי דוגמא? או מדריך (בעברית)? חיפשתי מדריך בגוגל ולא מצאתי.

וגם בלקוח כנ"ל.
תודה מראש..

קישור: http://www.webmaster.org.il/forums/Message.asp?Id=46392

תגיות:

8 תשובות

  1. rjnhojbht הגיב:

    מספר סידורי
    אני רוצה לעשות מספר סידורי שיתחיל מ1000 ומעלה, המספר אמור להיות בdb..
    יש אפשרות כזו, להתחיל מ1000 ולא מ-1 במיספור אוטומטי, או שחייבים לעשות לולאה בכל פעם ?

    תודה מראש

  2. shlomolol הגיב:

    יצירת אובייקט חיצוני לדוגמה:
    האובייקט ByteArray של ScriptUtils.


    Set ByteArray = CreateObject("ScriptUtils.ByteArray")
        ByteArray.ReadFrom(File)

  3. rjnhojbht הגיב:

    במה אני צריך להשתמש בשביל מצלמה?

  4. זהר פלד הגיב:

    אני לא מכיר אופציה כזו באקסס,
    אבל תמיד ניתן להוסיף פשוט לערך שאתה מקבל בשליפת הנתונים עוד 1000, לדוגמא.

  5. rjnhojbht הגיב:

    בקשר לשאלה הקודמת,
    בקשר לשאלה הקודמת של רכיבים חיצוניים, מישהו יכול לעזור בבקשה?
    איך בדיוק משתמשים עם Server.createObject?
    אתה יכול לתת לי דוגמא? או מדריך (בעברית)? חיפשתי מדריך בגוגל ולא מצאתי.

    וגם בלקוח כנ"ל.
    תודה מראש..

    קישור: http://www.webmaster.org.il/forums/Message.asp?Id=46392

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!