שלח תשובה

זירת השאלות

320
צפיות
9
תשובות

עזרה בasp שאני לא יודע לתאר בכותרת

,‏ 9 ביוני, 2006

שלום.

יש לי קובץ html על שרת חיצוני שכל תוכנו יהיה true או false
אני מחפש דרך בasp שאני אוכל לשמור את תוכנו של אותו עמוד שנמצא בשרת החיצוני בתוך משתנה בasp.
רק בתוכנו של עמוד html שאפשר להוציא מתוך קוד המקור לאחר ההידור.


תודה מראש.

תגיות:

9 תשובות

  1. shlomolol הגיב:

    אם הבנתי אותך…
    ואני לא בטוח שהבנתי, יש לך [לפחות]  2 אפשרויות:
    1. שמור את קובץ הHTML כקובץ ASP, נניח ben.asp,  ובקובץ ASP הראשי כתוב ככה:

    dim myVar
    myVar = <!– #INCLUDE FILE="ben.Asp" –>

    נראה לי שזה יעבוד.
    דרך שניה היא להשאיר את הקובץ כ HTML ולקרוא את תוכנו בעזרת אובייקט
    FileSystemObject

  2. D-almighty הגיב:

    כנראה שלא הבנת
    הקובץ לא נמצא על השרת שלי בכלל ולכן שום אובייקט או אינקלוד לא יעבוד עליו.

    הקובץ עצמו הוא בכלל php, אבל אני רוצה קלבל את מה שהוא מציג לאחר ההידור, הקוד עצמו בצד השרת לא מעניין אותי, מה שאפכת לי שכל תוכנו של הקובץ יהיה true או false ברגע שתראה את קוד המקור בדפדפן לאחר ההידור.

    אני יודע שיש דרך להוציא טקסט מקובץ html שנמצא בשרת אחר וראיתי לפני כמה שנים דוגמא שעשו עם אתר וואלה או ynet, וזה אמור להיות דבר פשוט ואני מתבייש על עצמי שאיני יודע לעשות דבר כזה בעצמי, ועוד יותר מאוכזב מהספר asp 3 השלם של הוד עמי שלא מספר איך עושים דבר כזה שיכול לשמש תחנת מעבר פשוטה כאשר רוצים לשתף סקריפט בין אתרים שנמצאים על שרתים שונים ובוניים בשפות תיכנות שונות.

  3. yakir14l הגיב:

    נשלח בטעות,התכוונתי לפונקציה file()

  4. D-almighty הגיב:

    אתה יכול לכתוב דוגמא של הפונ’?
    נגיד אם הקובץ הוא http://www.com.com/zip.zip

  5. D-almighty הגיב:

    אחלה
    יש לך דוגמא איך עושים את זה בasp?

  6. זהר פלד הגיב:

    קרא כאן באתר על xmlhttp בצד השרת.
    יש מאמר על זה במדור ASP.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!