שלח תשובה

זירת השאלות

698
צפיות
20
תשובות

HELP!! גרשים בתוך גרשים בתוך גרשיים

,‏ 30 ביולי, 2006

אז זה ככה… יש לי קוד כזה:




response.write "<span class=’x’ onmouseover=’this.className=’y’;’ onmouseout=’this.className=’x’;’"



עכשיו אני רוצה שזה יהיה ב response.write ולא בHTML אבל כשאני עושה =y אני עושה את הy בגרשים והגרשים האלה מסיימיות את הגרשים של ה onmouseover אז זה מביא שגיאה ואני נמצא גם בגרשיים הגרילות של ה response.write…
אני יודע שזה יכול לפעול אם אני מוריד את הגרשים אבל זה רק דוגמא להמחיש כי יש לי את הבעיה הזאת בעוד מקומות באותו דף.. אני יודע שיש משהו שהוא גרש בתוך גרש בתוך גרשיים… אני מקווה שמישהו הבין אותי ואני גם מקווה שזה מתאים לפה…
תודה מראש.

תגיות:

20 תשובות

  1. מתכנת הגיב:

    אם אתה עובד ב-vbs
    אתה יכול במקום לכתוב במפורש במחרוזת גרש וגרשיים להשתמש בפונקציה chr .
    פנוקציה זו מקבלת ערכי ASCII ומחזירה את התו המתאים לו.
    תחבירה הוא כזה:

    Chr( ASCII )

    קוד האסקי של גרש הוא 39 ושל גרשיים -34
    במקום הדוגמה שנתת אתה יכול לכתוב:

    response.write "<span class=" & chr(34) &_
      "x" onmouseover=" & chr(34) & "this.className=" & chr(34) &_
      "y" & chr(34) & ";" & chr(34) & onmouseout= & chr(34) &_
      "this.className=" & chr(34) & "x" & chr(34) & ";" & chr(34)

    מקווה שעזרתי

  2. Shuki142 הגיב:

    ככה…
    אם אתה רוצה לרשום גרשיים בתוך קוד של asp אתה עושה אותם כך "" (פעמיים גרשיים).
    דוגמא:
    מה שאתה ביקשת לרשום אמור להיות כך.


    response.write "<span class=""x"" onmouseover=""this.className=’y’;"" onmouseout=""this.className=’x’;"">"

  3. adamfr הגיב:

    HELP! ירידת שורה ב ASP בתוךresponse
    אז ככה… יש לי קוד שבו ה alt של תמונה הוא 2 שורות אבל כדי לרדת שורה באלט משתמשים פשוט בירידת שורה בתוך הקוד.. :


    <img src=’1.pic’ alt=’first one
    1.pic’>

    ככה שאם יעברו על התמונה יראה:

    "
    first one
    1.pic
    "

    אבל בתוך קוד ASP אני רוצה לרדת שורה ולא יודע איך אלא אם אני סוגר את הקוד…

    "
    first one
    response.write "<img src=’1.pic’ alt=’first one 1.pic’>"

    ניסיתי לסגור את המרכאות לעשות &_ ולפתוח מרכאות בשורה חדשה אבל זה לא עוזר… גם לסגור ולפתוח בשורה באה response חדש לא עוזר.. מה אני יכול לעשות כדי שזה ירד שורה בתוך קוד הHTML ?????

  4. adamfr הגיב:

    הערהתיקון
    אני מדגיש שאני לא רוצה לסגור את קוד הASP, אני רוצה שהרידת שורה תתבצע בתוך ה reponse.write ותורגש בקוד הHTML.

    בקשר לקוד שאני רוצה לשנות:


    response.write "<img src=’1.pic’ alt=’first one’"&_
    "1.pic"

    ^ הדבר הזה לא מוריד לי שורה בתוך הקוד… יש למישהו מושג מה כן יכול לעזור??

  5. adamfr הגיב:

    לא חשוב מצאתי
    זה עם הפקודה vbCrlf

  6. adamfr הגיב:

    עוד שאלה!! JS!!! שינוי תג META!!!
    אז עוד שאלה… די דחוף.. יש לי תג META שמרענן את הדף כל 5 שניות ויש לי פונקציה שפותחת תפריטץץץ אני רוצה להוסיף בסוף הפונקציה (ב JS) פקודה שתשנה לי את ה content של ה META שמרענן את הדף.. ה META נראה ככה:


    <meta name="refresh" http-equiv="refresh" content="4">

    את ה name הוספתי רק בשביל לנסות לשנות את ה content אבל ללא הצלחה… אני רוצה משהו בסיגנון "window.refresh.content=’11’" כאילו שישנה את ה content ל 11 שיקח לו יותר זמן להתרענן אבל זה לא פקודה חוקית ואני צריך מישהו שיתן לי את הפקודה שבדיוק עושה את הדבר הזה!!!

    תודה מראש!

  7. בניה הגיב:

    תנסה:
    ב"ה

    תוסיף לתג meta
    id="re"

    ולפוקנציה תוסיף:


    document.getElementById("re").content="11";

  8. adamfr הגיב:

    🙁 זה לא פועל, יש רעיון אחר??
    עשיתי ועשיתי טוב וזה לא פועל אני לא חושב שאפשר להוסיף לMETA איזשהו ID וגם לא חושב שאפשר לשנות אותו ע"י GetElementById .. אבל חייבת להיות דרך אחרת…
    יש רעיון אחר??

  9. adamfr הגיב:

    !אף אחד לא יודע? שינוי תג META בJS!
    בבקשה תקראו ותעזרו לי זה דחוף!!

  10. זהר פלד הגיב:

    תרגיע ומיד.
    אף אחד כאן לא חייב לך כלום, וכל הסימני קריאה האלה רק מעצבנים את העיניים.
    חוצמזה אתה שואל שאלות על צד לקוח בפורום של צד שרת.

    ועכשיו לתשובה – לכל תג ב html ניתן להוסיף id.
    הדרך שבניה הציע היא הדרך הנכונה לעשות דבר כזה.


    <meta id="metaRefresh" http-equiv="refresh" content="4">
    <script type="text/javascript">
    document.getElementById("metaRefresh").content = 11;
    </script>

  11. adamfr הגיב:

    1. אני רגוע.. 2. זה לא פועל.. :
    אני לא חושב שאני זה שצריך להירגע אבל בקטנה כולה שאלה… וזה לא פועל.. או שלא בדקתה אם זה כלול כל תגי META כי זה משהו אחר או שאני עשיתי משהו לא בסדר..


    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="5" id="mref">
    <SCRIPT language="JavaScript" type="text/javascript">
    var ele = ”;
    var tem = ”;
    function show (nam) {
        ele = document.getElementById(nam);
        if((ele.innerHTML!=tem)&&(tem!=”)){
        location="index2.asp"
        } else {
        tem=ele.innerHTML
        col="**********"
        cha="************"
        document.getElementById("mref").content = 11;
        ele.innerHTML = "<small>*************</small>";
    }
    }
    </SCRIPT>
    </head>
    <body>

    <table>
    <tr>
    <td height="50" width="100" style="border: 1px dotted;" id="room19" ondblclick="show(this.id)">*****bla bla bla*****<td>
    </tr>
    </table>

    </body>
    </html>

    זה הקוד הכמעט המלא קיצצתי כל מה שלא קשור לפונקציה… עכשיו אני רוצה שכשהתפריט הזה נפתח יקח לו 11 שניות להתרענן…..
    ולא שמתי לב שזה במקום הלא נכון…. : אבל בכל זאת?

  12. adamfr הגיב:

    אפשר לקבל ערך מקובץ בASP??
    אני עדיין מחפש תשובה לשינוי תג META ועכשיו גם… :
    יש לי קובץ (כנראה טקסט) שיש בו אוסף של משתנים וערכים…
    לדוגמא: http://newcapital.combats.com/inf.pl?login=pal&short=1
    ואני יודע שב php אפשר לעשות מערך מהקובץ הזה… אבל אפשר לעשות את זה בASP?? אני רוצה לקבל את המידע הזה בתור משתנים..

  13. aviadfe הגיב:

    אפשר לעשות הכל, בגבולות התכנות…
    קובץ טקסט הוא קובץ שתמיד הוא בר קריאה.
    אתה יכול פשוט לעבור בלולאה על כל התווים, ולחפש מילים ספציפיות שאתה רוצה, לחפש את סימן השווה אחריהן ואז לדעת מה הערך.

    יש אפשרות פשוט סתם לחפש מתי יש סימן שווה, וליצור מערך של הערכים אחריו.

    אבל רצוי שהקובץ יהיה פשוט מסודר בצורה מסויימת שתוכל לקבוע כלל קבוע.

  14. adamfr הגיב:

    שמע…
    כנס לקישור שנתתי דוגמא הכל מסודר ככה.. תראה את המקוד של הדף ותראה שיש לך משתנה = ערך ירידת שורה ואז עוד פעם משתנה = ערך ועוד ירידת שורה וככה זה ממשיך… אבל אין לי מושג איך למצוא את המשתנה ולשים בו את הערך לפי הקובץ טקסט בהמרה לASP … אולי אתה יכול להסביר לי את זה עם קוד מסויים?

  15. aviadfe הגיב:

    אני אתן לך כיוון מחשבה
    1. העבר את כל הקובץ לתוך משתנה מחרוזת.
    2. לאחר שהעברת את הקובץ למשתנה מחרוזת, חפש על ידי פונקציית VBS הבאה InStr(), את שם המשתנה.
    לדוגמה:

    value = InStr(string_val, "variant_name")

    3. תגיע לסימן השווה שמיד אחריו, ואז תעבור במחרוזת על האותיות עד שתגיע לתו רווח (ב-ASCII), וכך הלאה.

  16. מתכנת הגיב:

    רעיון
    אולי במקום לכתוב את שמות המשתנים תחליט על סדר קבוע של משתנים ותו מפריד(בדוגמה שלך ירידת שורה).
    עכשיו תעתיק את כל הקובץ למחרוזת ותפצל אותו למערך ע"י הפונקציה spilt.

    לדוגמה:
    אתה מחליט על הסדר
    name_user
    password
    age

    אתה שומר קובץ כך:למשתמש ששמו דניאל ססימתו 1234 וגילו 29 תשמור אתה הקובץ הבא:

    דניאל
    1234
    29

    קריאת הקובץ:באמצעות FSO אתה מעתיק את הקובץ למחרוזת טקסט(נקרא לה strFile)ורושם:


    values=split(strFile,vbNewLine)
    name_user=values(0)
    password=values(1)
    age=values(2)

  17. adamfr הגיב:

    מסובך מדי בשבילי
    כד מה שאני רוצה זה משהו כמו לדעת מה כתוב בין battle_id= עד לירידת שורה, אם יש שם ערך כלשהו או שכלום… בפשטות, יש דרך לעשות את זה בלי הרבה סיבוכים? אם כן אפשר בבקשה בבקשה קוד קטן לדוגמא.. כי מה שיש אני לא ממש מבין לאן להמשיך עם זה 😛

  18. מתכנת הגיב:

    הנה פונקציה
    הפונקציה הזאת מקבלת מחרוזת המכילה את כל הקובץ ומחרוזת הכוללת את שם המשתנה.ומחזירה מחרוזת שהיא ערך המשתנה.אם לא מצויון המשתנה הפונקציה מחזירה מחרוזת ריקה ("")
    (אפשר להעתיק את כל הקובץ אפשרית בעזרת fso-ראה מדריך במדור ASP )
    אתה לא צריך להתעמק בפונקציה אלא רק לשלב אותה בדף ה-asp ולקרוא לה. כללתי בה הערות שמסבירות אותה.
    והפונקציה:


    Function getVar(strFile,VarName)
    allLines=split(strFile,vbCrlf) ‘יוצר מערך של השורות בקובץ
    getVar="" ‘אם לא ימצא משתנה מתאים הפונקציה תחזיר מחרוזת ריקה
    For i=0 to UBound(allLines) ‘הלולאה עוברת על המערך
    If InStr(varName & "=",allLines(i))=1 Then ‘אם השורה מתחילה בשם המשתנה ולאחריו =
      If len(allLines(i))>len(VarName)+1 ‘אם המשתנה מכיל משהו
       getVar=mid(allLines(i),len(VarName)+2,allLines(i)-len(VarName)-1) ‘שולף ע"י mid את ערך המשתנה
      End If
      Exit For ‘ אם נמצא המשתנה אין טעם להמשיך לסרוק את הלולאה
    End If
    Next i
    End Function

    קריאה לפונקציה מתבצעת בדרך זו(בהנחה שהכנסת למשתנה FileString מחרוזת המכילה את הקובץ):


    Dim login,id
    login=getVar(FileString,"login")
    id=getVar(FileString,"id")

  19. adamfr הגיב:

    אוקיי.. עברו חודשיים ועדיין.. כלום
    אז אני עדיין מחפש איך לעשות את זה.. רק שעכשיו אני כבר לא נוגע ב ASP Classic אלא רק ASP.NET וכותב ב C#.. ועדיין אני רוצה מאותו קישור להוציא מידע למשתנה.. זה ממש יעזור לי אם מישהו ימצא לי תשובה.. ניסיתי עם streaReader אבל הוא מסכים לקרוא רק קבצי טקסט ואת זה הוא לא רואה קקובץ טקסט.. ואני יודע וראיתי אתרים ב php שלקחו בדיוק את הקישור הזה והוציאו את כל המידע שהם היו צריכים.. אז זה אפשרי.. עכשיו אני רק צריך לדעת איך לכלול אותו בASP.NET ואם זה לא אפשרי אז איך לכלול אותו הhtml או בדף חיצוני שישלח לי את המידע שאני צריך…
    תודה מראש.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!