שלח תשובה

זירת השאלות

369
צפיות
8
תשובות

שליחת מידע לפונקציה (PHP)

,‏ 30 ביולי, 2006

שלום!
אני מתנכנת מתחיל (אני מניח) ב PHP …
השאלה שלי היא:
יש לי טופס. עכשיו במקום לשלוח את המידע של הטופס לדף אחד שבו המידע ינותח כביכול ונגיד ישמר במסד נתונים הטופס פשוט ישלח לפונקיצה באותו הדף למשל:
send() ;

והפונקיצה תחזיר מידע בסיגנון "הטופס נשלח" או כל מידע אחר…
איך והאם בכלל אפשר לעשות את זה ב PHP ?

תודה מראש לעזורים.

תגיות:

8 תשובות

  1. CVi express הגיב:

    למה להסתבך?
    בשביל זה יש את כפתור ה-submit…
    קבל דוגמה:


    <html>
    <head>
    <title></title>
    <?php
    $userText = $GET ["test"];
    if($userText==""){
    }

    else{
    echo "טקסט";
    }
    ?>
    </head>
    <body>
    <form name="form" method="get">
    <input type="text" name="test"><br>
    <input type="submit" value="שלח">
    </form>
    </body>
    </html>

    מקווה שהבנת.

  2. CVi express הגיב:

    תיקון שגיאה:
    במקום:

    $userText = $GET ["test"];

    צריך:

    $userText = $_GET ["test"];

  3. -TJ- הגיב:

    אבל…
    כן…זה פחות או יותר מה שאני עושה עכשיו…אבל אני רוצה "לחסוך" את הטעינה מחדש של הדף…

  4. -TJ- הגיב:

    בדקתי….כן טוען מחדש.
    אולי אם עושים את רק את הקוד הזה בדף בלי שום דבר אחר אז זה נראה כאילו אין טעינה כי הטעינה היא מהירה מאוד.
    אבל ניסיתי את הקוד על דף שלוקח לו בדרך כלל כמה שניות טובות להיטען וכן בוצעה טעינה מחדש כששלחתי את הטופס.

  5. Shuki142 הגיב:

    אז ככה
    אתה מפנה את הטופס שיש לך באתר לאותו דף.
    עכשיו לטופס שלך אתה מוסיף שדה hidden שהערך שלו יהיה ריק, בעת לחיצה על הלחצן שמאפשר את הטופס אתה מוסיף לשדה hidden שלך ערך כלשהו, למשל update, לאחר מכן בקוד PHP שלך אתה בודק את המשתנה hidden ושואל כך, אם הערך של אותו משתנה שווה ל- update אז תעשה את מה שאתה רוצה בצד של מסד הנתונים, אחת אם הערך ריק אז שיראה את הטופס.

  6. -TJ- הגיב:

    או קיי זה לא מה שהתכוונתי.
    זה לא מה שהתכוונתי אבל תודה בכל מקרה.
    אני ישאל את זה הכי פשוט שיכול להיות (כי שאלתי שאלה כללית)
    יש לי טופס עם שדה טקסט וכפתור שליחה המשתמש אמור לרשום סדרה של אותיות ומספרים שמסמלים צבע כל שהוא ואז כאשר המשתמש ישלח את הטופס שלא תתבצע טעינה מחדש וצבע באיזור כל שהוא של הדף ישתנה.

    אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון…
    בכל מקרה נראה לי שאפשר לעשות את זה רק עם ג’אוה סקריפט

  7. -TJ- הגיב:

    תריך עזרה עם פונקציה
    ניסיתי ליצור את הפונקציה


    function con(){

         $con=mysql_connect(localhost,XXX,123456);
         mysql_select_db(21641);
          $sqlquery="SELECT * FROM GB ";
          $theresult=mysql_query($sqlquery,$con);    

    }

    או בלי המשתנה $sqlquery ולהגדיר אותו לפני לפי הצורך…
    אבל אני יודע שיש לי טעות בפונקציה וגם אין לי מושג איזה ערך מחזירים ואיך בדיוק… למדתי את העיקרון של פונקציות מהאתר PHP ישראל כי במדריך באתר זה לא הוזכר (אחמ אחמ…סתם סתם המדריך באתר הוא ה-מדריך 🙂 ) בכל מקרה לא ממש הבנתי.

    תודה מראש לעוזרים

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!