שלח תשובה

זירת השאלות

411
צפיות
9
תשובות

בעיה מוזרה – צריך פיתרון

,‏ 24 באוגוסט, 2006

אני התחלתי ללמוד ASP. התקנתי את IIS ועשיתי בדיקה וזה עבד ( HELLO WEBMASTER ) הבעיה היא שרק זה עבד.
כאשר ניסיתי ליצור LOGIN פשוט לפי התרגילים שיש באתר – לחצתי SUBMIT והאתר לא עשה שום דבר פר לעידכון ( REFRESH ).
הרצתי את האתר על שרת שתומך ב ASP וה – LOGIN עבד מצויין ללא כול בעיה.

תשובות בקשה ותודה מראש!!

תגיות:

9 תשובות

  1. aviadfe הגיב:

    אולי כדאי…
    אולי כדאי שבמקום שנפעיל את תכונת הטלפתיה שיש למסייעים כאן באתר, כדי לחדור לתוך נבכי הדיסק של המחשב שלך היישר מכאן, פשוט תקל עלינו ותזכה אותנו בהצגת הקוד שלך?

    ובקיצור: איך אתה רוצה שנדע מה הבעיה שלך, אם לא ראינו, לא קוד ולא תוכן שגיאה?

  2. Drizet הגיב:

    מי אמר אני ולא קיבל?…
    HTML-ASP CODE

    זכיתם בלוטו ( לפי בקשתכם )

    הנה:


    <%
    If Request.Form("login") = "אבגד" And Request.Form("password") = "1234" Then
    Response.Redirect "SecuredPage.asp"
    Response.End
    End If
    %>
    <html>
    <html>
    <head></head>
    <body dir="rtl">
    <form method=post action="Index.asp">
    <table border="2">
    <tr>
    <td>שם:</td>
    <td> <input type="text" name="login"></td>
    </tr>
    <td>סיסמא:</td>
    <td><input type="password" name="password"></td>
    </tr>
    <td colspan=2 align=center>        
    <input type="reset" value="reset">        
    <input type="submit" value="submit">        
    </td>    
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>

    הבעיה היא שכאשר אני מריץ את זה על המחשב ולוחץ SUBMIT זה לא עושה שום דבר אבל על שרת באינטרנט זה כן עובד (עובר לדף הרצוי).
    לגבי השגיאה – אני לא מקבל שוב דוח שגיאה זה פשוט לא עושה שום דבר.

  3. lior73 הגיב:

    אני שכללתי קצת ויצא ש-
    א. יכול ליהיות שלא התחברת דרך "localhost/file-name"
    ב. אחרי שכלול קטן לקוד הצלחתי לעשות שיפעל כמו שצריך :
    <%
    If Request.Form("login") = "l123" And Request.Form("password") = "123123" Then
    %>
    <script language=JavaScript>
    window.location.href="http://lior73.co.il/helps/login.check.asp?msg=hi&quot;
    </script>
    <%Response.End
    End If
    %>
    <html>
    <head></head>
    <body dir="rtl">
    <form method=post>
    <table border="2">
    <tr>
    <td>שם:</td>
    <td> <input type="text" name="login"></td>
    </tr>
    <td>סיסמא:</td>
    <td><input type="password" name="password"></td>
    </tr>
    <td colspan=2 align=center>        
    <input type="reset" value="reset">        
    <input type="submit" value="submit">        
    </td>    
    </tr>
    </table>
    <%
    if request("msg")="hi" then
    %>
    <h4>שלום</h4>
    <%end if%>
    </form>
    </body>
    </html>

  4. aviadfe הגיב:

    ובכן… כמה דברים לשניכם.
    1. ליאור: ה"שכלול" שלך הוא לא ממש יעיל, כי הוא מפעיל קוד צד לקוח אם צד שרת אימת את הנתונים.

    הבעיה, שאם כבר שלחת את הדף לשרת, למה לך לשלוח שוב ללקוח, רק אח"כ להחליף דף, ואז שוב לשלוח לשרת להמשך קוד?

    עדיף כמו שהוא כבר עשה.

    2. לגבי הסיבה מדוע זה לא מתפקד.
    נסה להשאיר את המאפיין: action ריק. כלומר, כך: action="" ונסה לראות מה קורה.
    לדעתי הבעיה, שהשרת שלך לא יודע לאיזה קובץindex.asp להתייחס. שרתי אינטרנט ידעו, מכיוון שיש להם היררכית סיפריות מוגדרת.

    אם ההצעה שלי תפתור לך את הבעיה, נוכל לתקן את הגורם.

  5. lior73 הגיב:

    אני בדקתי את הקוד על המחשב שלי
    וה-response.redirect לא עבד כראוי אז שיערתי לעצמי שזה אותו דבר אצלו.
    ומה שרשמתי בקוד בתור תגובה למשתמש לאחר השליחה הוא רק דוגמה והוא יכול למחוק אותה ולרשום כתובת אחרת (וגם למחוק את הלולאה השניה)

  6. Drizet הגיב:

    הבעיה עדין לא נפתרה
      תודה לכול אלו שניסו לעזור אבל זה עדין לא עובד!!
    בבקשה מישהו עזרה – אין לי אינטרנט כול הזמן ( כדי שאני אוחל לבדוק את זה על השרת )  ואני צריך ללמוד את השפה הזו.

    מישהו יכול לומר לי איך ליצור היררכית סיפריות מוגדרת?

    בבקשה ותודה בכול מקרה

  7. aviadfe הגיב:

    תשמע משהו מאוד שוט…
    אם אתה חושב שבמקום לשתף פעולה עם הבקשות שלנו, אתה תזרוק עלינו את הבעיות שלך ותרצה שנגיד לך כמו נביאים איפה הבעיה, ואם לא נגיד תשלח לנו פרצוף כועס, אז אתה טועה ובגדול.

    אני למשל אדם עובד, שעת תכנות של רוב האנשים כאן במערכת עולה הרבה.

    אנחנו שמחים לעזור בתנאים הגיונים.
    אם לא נראה לך, לך לחפש פורום אחר שיהיו בו פראיירים שיעשו לך את העבודה.

    אם אתה מוכן בתנאים הנורמליים לקבל עזרה, אז תבצע מה שאמרתי לך ותענה בצורה ברורה.

    ביקשתיך למחוק את שם הקובץ מהמאפיין action בטופס ולהשאיר מרכאות בלי כלום ביניהן. ואז לראות מה קורה ולספר לי אם השתנה משהו, ואפילו הדבר הכי קטן בתגובה.

  8. bagabaga הגיב:

    יכול להיות ש…
    חבר’ה תפסיקו לרדת על הבנ’אדם הוא לא עשה שום דבר רע.

    גם היתה בעיה כזאת ואני פרשתי מחיפושי עזרה.

    יכול להיות שזה משהו בקשר ל – ODBC DRIVERS?

  9. aviadfe הגיב:

    מה???????????
    מה הקשר בין בעיית הרצה של קוד ל- ODBC?

    ODBC הוא דרך לקישור למנוע נתונים. אבל אין כאן מנוע נתונים, אז אני מציע לא לזרוק לאוויר מילים מפוצצות שאינן קשורות.

    בכל אופן, מי שמשתף פעולה יוכל לקבל כאן עזרה. היות והשואל לא שיתף פעולה, הבעיה שלו.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!