שלח תשובה

זירת השאלות

750
צפיות
1
תשובות

איך מתעסקים עם TIMER ב – ASP.NET ?

,‏ 27 באוגוסט, 2006


ניסיתי לעשות timer באופן הבא

קודם כל הגדרתי טיימר כך:

Dim WithEvents t As New Timer(10)

בטעינת העמוד כתובה הפונקציה הבאה:

    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
        t.Start()

    End Sub


אחר כך יצרתי פונקציה בשם timer_tick שאמורה לפעול בכל tick של הtimer:

Protected Sub timer_tick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Timers.ElapsedEventArgs) Handles t.Elapsed
        TextBox1.Style(HtmlTextWriterStyle.Top) = "123" & i & "px"
        i += 2
      
    End Sub

מה שרציתי לא קורה  (רציתי שהטקסט בוקס יעל בכל פעם בקצת)- לא ברור לי למה.

אם משהו יכול לעזור לי אודה לכם מאד……………..

תגיות:

1 תשובות

  1. aviadfe הגיב:

    אני לא בטוח שניתן להפעיל Timer
    כדי להפעיל טיימר צירך שהתוכנה תרוץ בשרת באופן קבוע. וזה בעיה, כי השרת סיים את הריצה ושלח לך דף.

    הטיימר צריך לכן להיבנות בJS, ולחולל אירוע שיגרום לאירוע בצד השרת, או בצד הלקוח.

    אם אתה מוכרח לשלב שרת, ואינך יכול לרענן דף כל טווח זמן של TIMER, אז השתמש במנועי AJAX.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!