שלח תשובה

זירת השאלות

320
צפיות
20
תשובות

דף להעלאת תמונות

,‏ 13 באוקטובר, 2006

שלום

ריצתי לשאול אייך אני בונה דף שדרכו מנהל האתר יוכל להעלות תמונות של מוצרים לאתר

ולעדכן את כמות המוצרים

תודה

תגיות:

20 תשובות

  1. האקר הגיב:

    בעיה בקישור מסוים

    כאשר אני רושם אותו כך

    <a href="UPDET1.asp?CODE=<%=rs("CODE")%>">עדכון פרטים</FONT></P></A>

    הדף לא עולה

    מישהו  יוכל להסביר לי מה הבעיה
    תודה

  2. זהר פלד הגיב:

    כי ה html שלך דפוק לגמרי.
    מאיפה פתאום הופיעה לך הסגירה של font ושל p?

    אולי כדאי שתעבור קצת על המדריך xhtml שבאתר…

  3. האקר הגיב:

    בדיקה אם שם המשתמש והסיסמא באנגלית
    שלום רציתי לדכת כיצד אני בודק ששם המשתמש  והסיסמה באנגלית +מספרים

  4. sza הגיב:

    תעשה בדיקה לפני העדכון של הטבלה
    שתיקח את שם המשתמש בלולאה ותיקח אות אות ותבדוק אם היא באנגלית + מספרים, אם לא שתוציא אותו לדף שכתוב בו ‘כל הבאסה לך…’

    כמובן הכל בעזרת הפונ’ לטיפול במחרוזות…

    אם תתן יותר פרטים כגון באיזה שפה אתה בונה, יהיה אפשר לעזור יותר…

  5. sza הגיב:

    תנסה ככה


    <a href="UPDET1.asp?CODE= " <%=rs("CODE")%>">עדכון פרטים</FONT></P></A>

  6. sza הגיב:

    תתעלם, טעות שנובעת מיהירות,
    כמו במלחמה  

  7. sza הגיב:

    מה השגיאה שהוא נותן לך?
    יכול להיות שפשוט טעית בשם של הקובץ? כי בד"כ רושמים update ולא updet…

  8. sza הגיב:

    אז תעשה לולאה שעוברת על היוזרניים
    אות אות…


    for i=1 to len(rs1.username)
    str=rs1.username
    if (Right(Left(str,i),1))="a" or (Right(Left(str,i),1))="b"…………
    then
    ….
    else
    response.write("שם המשתמש חייב להיות אותיות אנגליות או מספרים בלבד!")
    end if

    יש מצב טוב שאפשר לעשות את זה בדרך פשוטה בהרבה אבל גם ככה זה יעבוד =)

  9. האקר הגיב:

    בעיה בקוד מסוים
    רציתי לשאול מה הבעיה בקוד JAVASCRIPT הבא שכאשר אני מריץ את הדף הוא לא מתבצע

        for(i=0;i<USER.length;i++)
            {
            Frog=USER.charCodeAt(i)
                            
                if((Frog>=65 && Frog<=90) ||

    (Frog>=97 && Frog<=122) || (Frog>=48 && Frog<=57))
            
                            
                
                else
                {
                    alert("שם משתמש אינו תקין, השתמש

    באותיות באנגלית ובמספרים בלבד !!!")
                    return false
                
        }

    }

  10. ramiyam הגיב:

    אין בלוק ביצוע אחרי ה-if
    וישר מגיע ה-else
    זו שגיאת סינטאקס

  11. האקר הגיב:

    בדיקת סיסמא
    שלום

    רציתי לשאול כיצד אני בודק בדף ההרשמה אם המשתמש נרשם עם סיסמא מאובטחת

    תודה

  12. זהר פלד הגיב:

    זו גם שגיאה לוגית.
    במצב כזה פשוט עוטפים את כל התנאי בסוגריים ושמים ! בהתחלה – ואז מעבירים את מה שהיה ב else ל if, ואת ה else מוחקים.

  13. זהר פלד הגיב:

    יש מאמר באתר על
    העלאת קבצים, קרא אותו.

  14. האקר הגיב:

    סיסמא מאובטחת היא
    כלומר  מורכבת מאותיות באנגלית+מספרים+תווים

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!