שלח תשובה

זירת השאלות

463
צפיות
3
תשובות

האם יש מה לעשות עם בעית הheaders?

,‏ 18 באוקטובר, 2006

היי אני מתכנת ב PHP, והמון פעמים נתקל בבעית HEADERS!
זה נורא מעצבן.. אי אפשר ליצור сookie לאחר שיצא פלט כלשהו מהדף..
מה ההיגיון בזה? האם אפשר איכשהו לעקוף או לבטל את "האופציה" הזו?

תגיות:

3 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    אני לא יודע לגבי php, אבל יש פתרון
    לזה ב asp, ככה שאני מאמין שגם ב php יש לזה פתרון.

  2. -TJ- הגיב:

    אמממ
    אני לא חושה שיש לזה פתרון אבל מה בדיוק הבעיה עם זה?

  3. בניה הגיב:

    תראה
    ב"ה

    קודם כל, header זה מידע (סתם טקסט תאמת) שנשלח מהשרת לדפדפן לפני שהוא שולח את הטקסט של הדף עצמו.
    במידע הזה נשלחת הפקודה לשתילת עוגיה וגם את העוגיה לסשן.
    אז בגלל זה אי אפשר לשתול עוגיה או לבצע פעולות מסוימות אחרי שנתת פקודת echo או שנגיד יש טקסט בעמוד PHP לפני פתיחת התגיות של הPHP.
    אם כל הדף הוא בתוך תגיות PHP שים את הפונקציה:


    ob_start()

    בראש הדף(ז"א שורה מתחת לתגיתצ פתיחה של הPHP)

    וזה אמור לעזור בפתרון.

    לילה טוב.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!