שלח תשובה

זירת השאלות

309
צפיות
4
תשובות

איך מחלקיםTEXTAREA לשורות?

,‏ 1 בנובמבר, 2006

יש לי TEXTAREA בתוכו יש טקסט ב 3 שורות.
אני רוצה  להכניס כל שורה בודדת מTEXTAREA לתיבת טקסט נפרדת.

תגיות:

4 תשובות

  1. freak2100 הגיב:

    אתה עושה split לפי n
    משהו כזה:


    myArr = document.getElementById("theTextarea").value.split("n")

    עכשיו יש לך מערך שמכיל בכל תא שורה אחרת מהtextarea

  2. yyefet הגיב:

    תודה. ועוד משהו
    יש לי  את האוביקט שמצורף לקובץ זה.
    אני רוצה לאפשר קליק ימני שם כדי שיוכלו להעתיק את הטקסט מהאוביקט
    לוורד.
    עכשיו זה מאפשר העתקה רק באוביקט עצמו.
    יש למישהו פתרון???

  3. yyefet הגיב:

    איך מכריחים את תיבת הטקסט
    שהאותיות יהיו רק באנגלית.
    (לא בבדיקה כאשר לוחצים על מקש במקלדת אלא ישר כשנכנסים לדף   המקשים יהיו מכוונים על אנגלית )

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!