שלח תשובה

זירת השאלות

527
צפיות
5
תשובות

הכנסת תוכן עם תגית סקריפט.

,‏ 17 בנובמבר, 2006

שלום, אני בונה שירות מסויים לבעלי אתרים.

שירשרתי, אבל ההודעה ההיא ישנה מדיי אז היא לא קפצה, סליחה מראש.

לדוגמה שורה מתחלפת, עכשיו הבנתי שאפשר להכניס את השורה הזאת ואת הכל בעזרת תגית סריפט ולעשות את עיבוד ה ASP וה JS בעמוד הסקריפט,
לדוגמה:

<script src="abc.asp?uid=54"></script>


העניין הוא שאני לא מבין איך מתבצע עיבוד ה ASP בעמוד הזה כיוון שזה סקריפט.
ניסיתי כל מיני קודים רגילים ב ASP אבל זה מחזיר לי שגיאות סקריפט.

מישהו יכול לתת לי מושג על איך פועלים הדברים האלו בבקשה?

בתודה רבה, איליה.

תגיות:

5 תשובות

  1. iliakap2002 הגיב:

    אני לא מקבל שום שגיאה
    אני רוצה להבין אטת העיקרון

  2. שימי הגיב:

    דוגמא
    שים בקובץ abc.asp


    function myfunc() {
        alert("<%=request.querystring("uid")%>");
    }

    ותוסיף ב דף שממנו אתה קורא לסקריפט


    <input type="button" value="ok" onclick="myfunc();" />

  3. iliakap2002 הגיב:

    לא לא, לא הבנת.
    בזה ברוך הזם אין לי בעיה.
    פשוט אני זוכר שאכשהייתי בונה ב HTML לפני משהו כמו 5 שנים תמיד היו את האתרים האלו שנתנו "שירותים לבוני אתרים" כמו בול וסוסיתא,
    שהיו נותנים דברים כמו מועדון חברים, ושורה מתחלפת.

    כשהיית נרשם היית מקבל תגית סקריפט פשוטה להציב באתרך, ובה היה כתוב משהו כמו:


    <script src="http://www.somesite.com/moadonHaverim.asp?id=353"></script&gt;

    וכל העיבודים כנראה נעשו שם בסקריפט ההוא,
    בסה"כ מה שאני צריך זה לשלוף את ה ID=353 ממחרוזת השאילתה, מה שאני לא מצליח לעשות. תודה כבה לעוזר…

  4. iliakap2002 הגיב:

    טוב, תודה הסתדרתי…
    בעזרת REQUEST.QUERYSTRING, פשוט קודם לא שירשרתי נכון.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!