שלח תשובה

זירת השאלות

443
צפיות
9
תשובות

העלאת קובץ כבד בPHP

,‏ 30 בנובמבר, 2006

שלום.

יש לי בעיה שכאשר אני מנסה להעלות קובץ לשרת באמצעות מבנה העלאה פשוט של טופס ואובייקט $_FILES

ההעלאה עובדת כמו שצריך, אבל כשמדובר בקבצים כבדים של כמה מגות, יש טעינה מאוד ארוכה (מן הסתם), אך בסופה הקובץ לא מועלה לשרת וקיימת שגיאה בהעלאה.


מה הפתרון במקרה הזה כשרוצים להעלות קובץ גדול?


תודה מראש.

תגיות:

9 תשובות

  1. -TJ- הגיב:

    ניחוש פרוע…
    מדובר בשרת חינמי?
    כי אם כן אז בדרך כלל יש הגבלה לגודל קובץ

  2. D-almighty הגיב:

    ניחוש גרוע
    יש לי שרת פרטי משלי שמאוחסן בברק.
    לתת לך את המפרט שרת שלי?

  3. D-almighty הגיב:

    יש מישהו שיודע לעזור?
    לעזור הכוונה לא לתת תשובה כמו שTJ נתן פה…
    קצת בייש את התשובות הטובות של הפורום הזה.

  4. בניה הגיב:

    איזה גודל הקובץ שאתה מנסה להעלות?

  5. שימי הגיב:

    עם איזה מערכת הפעלה השרת שלך עובד?

  6. goldpower3 הגיב:

    אולי זה פיתרון
    אם יש לך מערכת FTP חינמית יש כאלה שתומכות רק עד גודל קובץ מסוים.
    אתה יכול לרכוש אחת או להעלות את הקובץ דרך לוח הניהול שבאתר עם יש אפשרות כזו.

  7. shlomolol הגיב:

    אף אחד לא חשב על הסיבה הפשוטה?
    ראשית לא אמרת מה השגיאה, איך נעזור לך? ננחש?
    אז כן, ואני מנחש: הטייםאאוט שלך קטן. והוא פשוט עבר. אם לא מוגדר לך כלל
    אז כנראה הברירת מחדל קטנה למדי.
    פתרון ב ASP [וכנראה ישמשהו דומה ב PHP]


    Server.ScriptTimeout

  8. shlomolol הגיב:

    תיקון
    דוגמה

    Server.ScriptTimeout = 9999

    ההגדרה בשניות

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!