שלח תשובה

זירת השאלות

419
צפיות
9
תשובות

אני לא מבין מדוע יש לי טעות. עזרה..

,‏ 27 בדצמבר, 2006

עזרה בבקשה,

אני מנסה לשלוף נתונים מטבלה במסד נתונים, יש לי שאילתת שליפה מאוכסנת במשתנה mySQL והקוד הוא:


mySQL="SELECT * FROM Guides ORDER BY G_Date DESC WHERE Category_ID="&id


ואחר כך אני קורא לפונקציה שנמצאת בקובץ חיצוני המקושר לדף שהוא נקרא databaseFunctions.asp

והנה הקוד:



Call getFromDatabase(mySQL, rsTemp, "")


עכשיו השגיאה היא בתוך הפרוצדורה שקראתי לה: אני אסמן את השורה בקוד כדי שתדעו איפה בדיוק השגיאה….


sub getFromDatabase(mySQL, rsTemp, scriptName)
  
   call openDb()

   set rsTemp = server.createObject("adodb.recordset")

   ‘ set locktype
   rsTemp.lockType = adLockReadOnly

   ‘ set the cursor
   rsTemp.cursorType = adOpenForwardOnly
  
   rsTemp.open mySQL, connTemp    כאן השגיאה
  
end sub


השגיאה באתר:


ADODB.Recordset error ‘800a0bb9’

Arguments are of the wrong type, are out of acceptable range, or are in conflict with one another.

/guied/includes/databaseFunctions.asp, line 24



אני כבר עובד עצות, עזרו לי…

מה עשיתי לא נכון?

תודה לכל העוזרים…

תגיות:

9 תשובות

  1. על שאילתות אחרות זה עובד?
    על שאילתות אחרות הפרוצדורה עובדת בסדר?

    מה מכיל המשתנה ID? בטוח לא איזה סטרינג בטעות? הטיפוס בבסיס נתונים הוא מספרי או סטרינג?

  2. silagy הגיב:

    תודה על התגובה
    כן על שאילתות אחרות זה עובד,

    ID – הוא מספר… וכך הוא גם מוגדר במסד הנתונים…

    האמת שיש משהו מוזר… כאשר אני מוריד את ה- WHERE ואת ה- ORDER

    זה עובד….

    אני ממש לא מבין מה הבעיה…

    יש לך מושג?

  3. silagy הגיב:

    עוד שאלה ברשותך
    כיתד אני מגדיר את ה- ID ב-WHERE כאשר ה-WHERE לפני ה- ORDER?

    ככה?


    mySQL="SELECT * FROM Guides WHERE Category_ID="&id ORDER BY G_Date DESC

    תודה על העזרה?

  4. silagy הגיב:

    עוד שאלה בקשר למה שרשמת…
    רציתי לשאול מדוע זה לא הכי טוב מה שעשיתי, אני שואל זאת כי רשמת את זה כתגובה לשאלה של music2005…

    אשמח אם תוכל להכין אותי כן לעשות זאת בצורה יותר טובה…

    תודה רבה,

  5. ככה
    mySQL="SELECT * FROM Guides WHERE Category_ID="& id &" ORDER BY G_Date DESC"

  6. על פניו
    על פניו נראה שאתה פותח את הבסיס נתונים ואובייקט rs עבור כל שאילתא ושאילתא.

    החיבור אמור להיפתח רק פעם אחת בעמוד, עליו אתה יכול להריץ כמה שאילתות שאתה רוצה במהלך ריצת העמוד. לגבי אובייקט rs – אתה צריך לפתוח ולסגור, אבל לא להגדיר אותו כל פעם מחדש.

    בסוף העמוד אתה סוגר ומחסל את שני האובייקטים.

  7. silagy הגיב:

    אני כבר עובד עצות עזרה בבקשה,
    שלום לכולם,

    עכשיו התחלתי ללמוד PHP ואני מנסה להכניס נתונים למסד הנתונים MYSQL

    כאשר אני שולף את הנתונים הם מופיעים בסימני שאלה ולא בעברית.

    קראתי את המאמר כאן בנושא עבודה עם עברית ו- MYSQL ועדיין זה לא עובד…

    הגדרתי את כל הדברים בMYSQL

    מישהו יכול לעזור לי?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!