שלח תשובה

זירת השאלות

470
צפיות
8
תשובות

בעיה באוביקט ASPUPLOAD

,‏ 18 במרץ, 2007

אני רוצה לשמור את השם של הקובץשאני מעלה בשם אחר שהשמות יהוי מספרים

יש לי דף שממנו אני מעלה קובץ לשרת  ואצלי אי אפשר לשמור במספר של הכתבה כמו בפורום שלכם

אז חשבתי לשמור במספרים אבל לעשות משתנה רנדומלי שכל פעם יתן מספר שונה לקובץ הנשמר

הגיוני לעשות אפשרות כזאת כי אין לי ברירה אחרת?

אם יש דרל אחרת מוכן לשמוע

אבל הקוד שלי בכל זאת לא עבד

מה לא נכון בקוד?



Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload.1")
    Upload.IgnoreNoPost = True
    Upload.CodePage = 1255
    Upload.Save
    
    
    ' name of file
    newname = "2"


    ' Build path string
    Path = "filesdata/"

   File.SaveAsVirtual path & newname & File.Ext


תגיות:

8 תשובות

  1. JUBRANO הגיב:

    הציג לי שיש שגיאה בשוה של SAVEAS
    זאת השגיאה שנתן לי
    Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'

    Object required: 'File'

    /pages/uploadsaveas.asp, line 25

    שזאת השורה הזו


    File.SaveAsVirtual path & newname & File.Ext

  2. זהר פלד הגיב:

    האם אתה מגדיר את האובייקט file
    בקוד?
    אם לא, זו הבעיה שלך.

  3. JUBRANO הגיב:

    מה זאת אומרת – איך מגדירים אותו
    אפשר דוגמא

  4. JUBRANO הגיב:

    כמה דברים לריכוז המידע
    דבר ראשון

    האם לזה התכוונת בהגדרת אוביקט הFILE


    Set File = Upload.Files("up_file")

    If Not File Is Nothing Then

    ' name of file
        newname = "adfile" & File.Ext

    ' Build path string
        Path = "filesdata/"
      
    File.SaveAsVirtual path & newname

    End If

    כי בדרך הזאת הוא עובד
    האם בכלל זה דרך נכונה?

    דבר שני

    אצלי יש לי בעיה בשמירה בשם והיא שאצלי אין פורום  שיש לו מספר להודעה

    אני רוצה לשמור בשם  או במספר ויש בעיה  שזה יתנגש בשם שכבר קיים

    אז יש את הפקודה הזאת  ששומרת את אותו שם עם מספר
    Upload.OverwriteFiles = False

    דוגמא  – adfile[1].HTM / adfile[2].HTM  

    אבל כאשר אני משתמש בפקודה הזאת  איך אוכל לשמור השם החדש שהאוביקט נותן לבסיס נתונים כדי שאוכל למחוק אותו אחר כך או לאפשר למשתמש להוריד את הקובץ שהעלתי

    דבר שלישי

    מה אני עושה כדי למחוק את הקבצים שהעלתי לשרת

    אפשר למחוק אותם  על יד בחירת ב CHECKBOX

    בלולאה שתמחק אותם מהשרת? אם כן

    אז השמותשח הקבצים  חיבות להיות מספרים נכון?

  5. זהר פלד הגיב:

    אז ככה:
    לגבי השאלה הראשונה, כן, זו הדרך הנכונה.

    לגבי השאלה השניה, למיטב זכרוני, אחרי אתה שומר את הקובץ, תוכל להשתמש ב File.Name כדי לקבל את השם שבו הוא נשמר.

    זה בעצם גם עונה לך על השאלה השלישית, כי ברגע שיש לך את השם של הקובץ שבו הוא נשמר בשרת, אתה מכניס אותו למסד הנתונים, ואז תוכל להשתמש בשם ששמור במסד הנתונים כדי לדעת איזה קובץ למחוק.

  6. JUBRANO הגיב:

    איפה אתה מכניס את ה File.FileName
    או שאתר שומר את הקובץ בשם שהאוביקט נותן או שאתה נותן לו שם

    כדי לתת לו שם חדש אתה צריך להשתמש ב File.Ext

    ולא בזה  File.FileName

    איך אני אשתמש ב File.FileName  אחרי שהתמשתי ב File.Ext ?

    איפה אני אכניסס אותה בקוד ?

  7. JUBRANO הגיב:

    ה File.FileName
    נותן את השם המקורי של הקובץ

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!