שלח תשובה

זירת השאלות

402
צפיות
7
תשובות

שאלה לזהר

,‏ 3 באפריל, 2007

כאשר משתמשים ב
Upload.OverwriteFiles = False

ה FILE.NAME  
לא עוזר מכיוון שה  FILE.NAME  שומר את השם המקורי שנמצא על המחשב ולא
מה שנשמר בזכרון של השרת


ואם אתה זוכר הבעיה שלי היא כך:

שאני רוצה לשמור בשם חדש לקובץ שמעלים אותו


אבל הבעיה היא כך:

שהמבנה שלי לא בנוי כמו פורום שיש לו מספר לכל הודעה  כדי שאוכל לשמור לשי המספר


אצלי יש פורום שמעלה ממנו טקטס וקובץ


האפשרות שנשראה היא רק לבטל את האפשרות של הטקסט מכיוון שהיא הבעיה
כי הגדרתי את השרת בקידוד של העברית

ואז מה שקורה שעושה בעיה עם שמות של הקבצים בשרת רק עם השמות בעברית נותן להם סימני שאלה ואז לא לא אוכל למחוק אותם מהשרת


השאלה היא כך
האם זאת האפשרות היחדי שהצגתי שנשארה באמת

או שיש  את האפשרות  הזאת

יש דרך שאחרי שהשרת שומר אוטומטי בשם חדש  לקבל את השם נשנר בזכרון
כדי שאוכל להשתמש בו לבסיס נתונים?




תגיות:

7 תשובות

  1. JUBRANO הגיב:

    עוד שאלה לנושא המחיקה
    הקוד הזה  מיועד למחיקה משני מקומות מבסיס נתונים מצד אחד ומתקיה בשרת מצד שני

    מה צריך לתקן בקוד (הבעיה בקוד היא בלולאה של מחיקת מהתקיה בשרת )


    SQL = "Delete From files Where id=" & Arr_ID(0)
                For i = 1 To Arr_Len
                    SQL = SQL & " or id=" & Arr_ID(i)
                    
                Next
                SQL = Replace(SQL,",","")
                Set cn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
                cn.Open TheDSN
                cn.Execute SQL
                cn.Close
                Set cn = Nothing        
                
                
                
                For i = 1 To Arr_Len
                      
                namfile = Arr_ID(0) or Arr_ID(i)
                    
                VirtualDirectory = "filesdata/"&namfile
                PhisicalDirectory = Server.MapPath(VirtualDirectory)
                Upload.DeleteFile PhisicalDirectory
                Next
            

  2. זהר פלד הגיב:

    אני יודע שיש אפשרות לקבל
    את השם שבו נשמר הקובץ בשרת. אני לא ממש זוכר איך זה הולך, אבל תחפש אותה ב reference של האובייקט או בדוגמאות קוד שלהם.

    אם עדיין לא תמצא את זה יותר מאוחר, כשיהיה לי קצת זמן אני אנסה למצוא את זה בקודים ישנים שלי.

  3. זהר פלד הגיב:

    איך נדע מה צריך לתקן,
    אם לא אמרת מה הבעיה?

  4. JUBRANO הגיב:

    אוקי
    קודם כל התכוונתי לקוד האם וא כתוב נכון? האם כך אמור לעבוד בדרך שהיא כתוב?

    שנית

    זאת ההודעה שהוא מציג


    Microsoft VBScript runtime error ‘800a01a8’

    Object required: ‘Upload’

    /pages/remove_files_and_data.asp, line 52

  5. JUBRANO הגיב:

    יש רק ה ORGINALFILENAME
    אצלי בעיה והכי טוב לעשות שהאוביקט  יתן באופן אוטומטי את השם

    אבל איך אוכך חדעת את השם האוטומטי החדש שנתן לקובץ ?

  6. JUBRANO הגיב:

    הבעיה היא כך
    הגדרתי לאוביקט ה UPLOAD את ה CODEPAGE לעברית

    עכשיו לא משנה מה ה CODEPAGE , כאשר ה CODEPAGE  מוגדר

    הקובץ לא נשמר בשם שלו אלה בסמיני שאלה או משהו אחר (רק עם שמות של עברית)

    אם אני מבטל את הגדרת ה CODPAGE לאוביקט ה UPLOAD

    הקובץ נשמר בשמו שלו אבל הטקטס שהוסץ לבסיס נתונים  לא נקלט טוב  ואז מראה כל מיני סמינים שונים

    מה הפתרון?

    השמירה בשם חדש אצלי בעיתית בגלל שאצלי הדף לא פנוי כמו הפורום שלכם שיש לו מספר להודעה שאוכל לשמור לפי מספר ההודעה

    האם הבעיה מובנת?

  7. JUBRANO הגיב:

    כנראה שכחת אותי זהר
    בהוגעה לפני יש את ההודעה של השגיאה

    כדי להבין למה לא מוחק

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!