שלח תשובה

זירת השאלות

455
צפיות
17
תשובות

עזרה בקשר לקטגוריות ופורומים

,‏ 12 באפריל, 2007

ניסיתי לעשות ולא יודע למה זה מראה לי את הפורומים שנמצאים רק בקטגורייה הראשונה
זה הקוד שלי..


sqlcats = "SELECT id,cname FROM cats"
rscats.Open sqlcats, Conn

                sqlforums = "SELECT * FROM forums WHERE cid="&rscats("id")
                rsforums.Open sqlforums, Conn




<%If not rscats.EOF Then
            Do while not rscats.EOF%>
            <tr>
                <td height="23" colspan="6" bgcolor="#999999"><%=rscats("cname")%></td>
            </tr>
            <%If not rsforums.EOF Then
            do while not rsforums.eof%>
            <tr>
                <td width="42" bgcolor="black" height="56"><img src="img/pic1.gif"></td>
                <td width="35" bgcolor="black" height="56"><p align="center"><img src="img/delete_icon.gif"></p></td>
                <td bgcolor="black" width="339" height="56"><font face="Aharoni" color="#C0C0C0"><%=rsforums("fname")%></font></span></td>
                <td bgcolor="black" height="56" width="53"><p align="center"><font face="Aharoni" color="#C0C0C0"><%=rsforums("msgs")%></font></p></td>
                <td bgcolor="black" height="56" width="53"><p align="center"><font face="Aharoni" color="#C0C0C0"><%=rsforums("replies")%></font></p></td>
                <td bgcolor="black" height="56" width="136"> </td>
            </tr>
            <%rsforums.movenext
            loop
            end if
            rscats.movenext
            loop
            end if%>

תגיות:

17 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    זה לא כל כך ברור,
    אבל לפי מה שהבנתי מהקוד שלך, ה Select של הפורומים לא נמצא בתוך ה loop של ה recordset של הקטגוריות…

  2. 0mrit הגיב:

    תודה כבר סידרתי את זה ועוד שאלה
    בIIS למה שנגיד יש לי טופס שמוסיף את הנתונים למסד.. זה לא מוסיף וזה רושם לי שזה לקריאה בלבד? איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

  3. 0mrit הגיב:

    ועוד שאלה קטנה..
    שאני נרשם עם שם משתמש בעברית ואז נגיד מנסה להתחבר זה לא מתחבר לי…. הוא מתחבר לי רק שאני עם שם משתמש באנגלית מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

  4. זהר פלד הגיב:

    איזה מסד נתונים?
    איך נראה הקוד של ההתחברות למסד?
    במידה ומדובר על אקסס, האם יש הרשאות כתיבה לתיקיה שבה נמצא ה mdb?

    איך אתה מנסה לעדכן את הנתונים?

  5. 0mrit הגיב:

    תראה…
    1. אני עובד עם מסד נתונים של אקסס
    2.שאני מעלה את זה לשרת חינמי באינטרנט הכל עובד חלק.. שאני מנסה בIIS הוא רושם לי שאי אפשר להכניס נתונים ,למחוק,ולעדכן…

  6. 0mrit הגיב:

    את השאר כבר פתרתי.. רק זו הבעיה
    היחידה שניתקעתי איתה

  7. זהר פלד הגיב:


    איך נראה הקוד של ההתחברות למסד?
    במידה ומדובר על אקסס, האם יש הרשאות כתיבה לתיקיה שבה נמצא ה mdb?

  8. זהר פלד הגיב:

    אני לא מתכוון לחזור על עצמי עוד פעם

  9. 0mrit הגיב:

    הנה:


    <%
    Dim conn, ConnectString

    ConnectString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.Mappath("db/forum.mdb") & ";Persist Security Info=False"
    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    conn.open ConnectString
    %>

  10. 0mrit הגיב:

    מישהו יכול לעזור לי איך
    לסדר גלישה של טקסט..
    אני לא יודע עשיתי replace וזה עדיין גולשש מה אפשר לעשות?! תודה לעוזרים!!

  11. rjnhojbht הגיב:

    מה הבעיה?
    פרט את הבעיה, צרף קוד רלוונטי, ואז יהיה אפשר לנסות לעזור..

  12. 0mrit הגיב:

    זה פשוט לא יורד שורה מתי שבטופס
    זה יורד אז זה לא יורד בהצגה של הרשומות עשיתי ריפלייס וזה לא עוזר וזה הורס לי את העיצוב של הטבלה..

  13. 0mrit הגיב:

    עזרה בבקשההה
    אני עכשיו בונה פורום ועכשיו הגעתי לדף שמציג את ההודעה והתגובות שקשורות אלייה.. עכשיו אני רוצה לעשות שבצד יהיה רשום את שם המשתמש שרשם את זה… את זה הצלחתי.. אבל אני רוצה לעשותת שנגיד המשתמש הוא מנהל ראשי אז השם שלו יהיה רשום באדום… המסד נתונים שלי הוא ככה
    בטבלה users
    users.status זאת העמודה שקשורה לסטטוס של המשתמש אם או מנהל או משתמש
                              רגיל
    בטבלה status
    status.statuslevel

    ועכשיו אני לא יודע איך לקשר את זה

    בטבלה topics
    topics.by

    בבקשההה מי שיכול שיעזור לי זה דחוףף תודה רבה מראש לכל העוזרים

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!