שלח תשובה

זירת השאלות

419
צפיות
29
תשובות

עזרה עם מאמר מהאתר

,‏ 28 באפריל, 2007

http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=173

לא הבנתי איך עושים שמתי שאני עושה משהו בDIV אז זה רושם בtextarea את הHTML מי שיוכל לעזור לי אני אשמח תודה מראש לכולם

תגיות:

29 תשובות

  1. 0mrit הגיב:

    הסתדרתי + עוד שאלה
    איך אפשר לעשות שמהעורך טקסט במאמר (בהודעה הקודמת) יכנס למסד נתונים ושאני ישלוף את הרשומות זה יראה את הטקסט ככה

  2. rjnhojbht הגיב:

    כך:
    צרי כפתור נסתר(hidden):

    <INPUT type="hidden" id="text" name="text">

    ותעבירי אליו את התוכן של הdiv כך:

    document.getElementById("text").value = document.getElementById("editor").innerHTML;

  3. 0mrit הגיב:

    כן עשיתי את זה
    אבל מתי שאני מציג את הנתונים אז זה מציג לי את התגיות של הHTML מה אפשר לעשות? תודה מראש

  4. 0mrit הגיב:

    כן עשיתי את זה
    אבל שאני מציג את הרשומות מהמסד אז זה מראה לי את התגיות HTML מה אפשר לעשות?

  5. 0mrit הגיב:

    מזתומרת איך..
    אני מציג את הרשומות בטבלה.. כאילו אני בונה פורום וזה הדף שמראה את ההודעה… אני רוצה שזה יראה את מה שערכתי בטופס ולא שיראות את התגיות איך עושים את זה?

  6. rjnhojbht הגיב:

    תראה את הקוד..
    זה אמור לעבוד כמו שצריך, אלא אם כן אתה מציג את ההודעה בתוך textarea..

  7. 0mrit הגיב:

    הנה


    <span lang="en-us"> <span lang="en-us">
                    <td bgcolor="#000000" height="190" width="766" bordercolor="#C0C0C0">
                    <p align="center"></p><font face="" style="font-size: " color=""><%=rssubject("tdesc")%><br>

  8. 0mrit הגיב:

    אה ודרך אגב ככה זה מציג לי רשומות


    <FONT color=green>שדגדשגשדגשדשדגשדג</FONT><FONT color=green>שדג
    </FONT><FONT color=red>שדגשדגשדגשדגשדגשד<A href="
    דשגשדגשדגשדג">דשגשדגשדגשדג</A></FONT>

  9. rjnhojbht הגיב:

    מוזר מאוד..
    זה לא הגיוני.. תנסה לשים את הקוד שנוצר לך ישירות בדף, ותראה מה קורה..

  10. rjnhojbht הגיב:

    אמממ…
    תעתיק את הקוד שנוצר לך:

    <FONT color=green>שדגדשגשדגשדשדגשדג</FONT><FONT color=green>שדג
    </FONT><FONT color=red>שדגשדגשדגשדגשדגשד<A href="
    דשגשדגשדגשדג">דשגשדגשדגשדג</A></FONT>

    ותכניס אותו ישירות (לא מהdb), כאילו זה קוד רגיל לדף..

  11. 0mrit הגיב:

    את זה זה הציג לי כמו שצריך להיות
    איך אפשר לתקן את זה שאני ישלח מהטופס זה גם יהיה ככה

  12. rjnhojbht הגיב:

    אז זה צריך לעבוד גם שזה נשלף מהdb..
    תחזיר לזה שזה ישלוף מהdb, כנס לקוד מקור של הדף (בצד לקוח), ותראה איך הקוד שם נראה..

  13. 0mrit הגיב:

    זה כתוב ככה


    <font face="" style="font-size: " color=""><FONT color=green>שדגדשגשדגשדשדגשדג</FONT><FONT color=green>שדג<BR>
    </FONT><FONT color=red>שדגשדגשדגשדגשדגשד<A href="<a href="http://&quot; target="_blank"></a><BR>
    דשגשדגשדגשדג"><a href="http://דשגשדגשדגשדג</A></FONT>&quot; target="_blank">דשגשדגשדגשדג</A></FONT></a>

  14. rjnhojbht הגיב:

    אז זה עובד כמו שצריך, לא?
    אם זה כך, זה אמור לעבוד כמו שצריך… אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד..
    יש לך אולי קישור לשלוח?

  15. 0mrit הגיב:

    הנה
    http://bb.1asphost.com/zombie123/try%20forum/index.asp

    תתחבר דרך למטה לא דרך איפה שלמעלה רשום התחבר

    שם משתמש stam סיסמא 123123

  16. rjnhojbht הגיב:

    לפי איך שזה נראה..
    השתמשת בפונק’ שהופכת <> "" ? אם כן, תמחק את הפונק’ ותראה שזה יעבוד..

  17. 0mrit הגיב:

    תודה רבה + עוד שאלה
    בהתחברות של האתר יש לי בעיה קטנה.. שאני מנסה להתחבר עם שם שרשום בעיברית הוא לא מתחבר ואם אני מנסה עם שם משתמש באנגלית זה מתחבר? מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש..

  18. 0mrit הגיב:

    שאלה בקשר לעורך טקסט באתר
    אני רואה בכל המערכות המוכנות עורכי טקסטים כמו של אופיס השאלה שלי איך אפשר לעשות כאלה עורכים? קראתי את המאמר שיש באתר והשאלה שלי איך אפשר לעשות עורך יותר מתקדם מזה? מי שיוכל לעזור לי אני יודע לו מאוד

  19. rjnhojbht הגיב:

    מה הכוונה ליותר מתקדם?
    יש לך דברים ספצייפים שאתה רוצה? יש הרבה דברים שאפשר לעשות..

  20. 0mrit הגיב:

    הנה רוצה רק שיהיה לי
    תראה ככה..
    קודם כל את התמונות של העורך מאיפה אני משיג של הBOLD UNDERLINE וכל אלה וגם היישור לשמאל היישור לאמצע ויישור לימין ואני רוצה אחד של צבעים כמו בWORD שאני לוחץ על זה ואז נפתח לי טבלה של צבעים איך אפשר לעשות את זה? אם תוכל להסביר לי אני אשמח מאוד תודה מראש

  21. rjnhojbht הגיב:

    טוב, אז כך
    בקשר לתמונות, תריץ חיפוש בגוגל, סביר להניח שתמצא משהו..

    ובקשר לצבעים, אתה יכול לעשות iframe נסתר שיוצג כאשר לוחצים על האייקון של הצבע, בiframe עצמו תכין טבלה עם הצבעים, ועם קצת js תעביר את הפרמטרים לdiv..

    בהצלחה  

  22. yyefet הגיב:

    אתה מתכוין להצגת הטקסט
    כמו תגית html רגילה?
    אז תעשה:

    Server.HTMLEncode(הרשומה של הטקסט)

  23. yyefet הגיב:

    תנסה כך..
    אתה מתכוין לתרגם את התגיות לhtml??

    Server.HTMLEncode(הרשומה של הטקסט)

  24. 0mrit הגיב:

    בקשר למערכת פורומים שאני בונה
    אני רוצה לעשות שנגיד משתמש נכנס לפורום והוא התנתק ואחרי זה משתמשים שלחו הודעות אחרי שהוא התנתק אז אני רוצה שהוא יכנס פעם הבאהה אז יופיע לו איפה ששלחו הודעות חדשות… תודה לכל העוזרים!!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!