שלח תשובה

זירת השאלות

518
צפיות
12
תשובות

בעיה עם תאריכים – ASP

,‏ 25 ביוני, 2007

יש לי מסד מסוג אקסס, ובו שדה מסוג תאריך שבו יש תאריך לידה בפורמט של dd/mm/yyyy.
אני רוצה להציג באתר בכל יום את כל האנשים שיש להם ב-7 ימים הקרובים יום הולדת, ואת הגיל שלהם.

איך עושים זאת?

תגיות:

12 תשובות

  1. shlomoch הגיב:

    פשוט תוסיף 7 למשתנה של התאריך
    ואז תעשה חיפוש בין שני התאריכים:


    Date1=Date()
    Date2=Date1+7

  2. lio1989 הגיב:

    תודה…ושאלה על inner join
    פעם עשיתי משהו כזה אבל שכחתי איך לעשות את זה…
    יש לי פורום שמורכב מטבלת נושאים, טבלת תגובות וטבלת משתמשים.
    איך אני יוצר בשאילתא אחת שליפה מכל הטבלאות?

  3. shlomoch הגיב:

    INNER JOIN
    בדוגמא אתה צריך שיהיו לך שלוש שדות בשם ID – אחד בכל טבלה וההשוואה מתבצעת בין שלושתם.
    תכנס ל MSDN, יש שם דוגמאות.


    sSelect = "SELECT * FROM table1 INNER JOIN table2  INNER JOIN table3 ON table1.ID = table2.ID ON table1.ID = table3.ID  "

  4. lio1989 הגיב:

    תודה, הצלחתי….עכשו משהו אחר
    הקוד הזה:


    <%@ language=VBScript %>
    <%
    username= request.form("username")
    password = request.form("password")

    username = Replace(username,"<","<")
    username = Replace(username,">",">")
    username = Replace(username,"’","´")
    username = Replace(username,"""",""")

    password = Replace(password,"<","<")
    password = Replace(password,">",">")
    password = Replace(password,"’","´")
    password = Replace(password,"""",""")

    if username<>"" and password<>"" then

    dim conn
    set conn=server.createobject("adodb.connection")
    dim ConnString
    ConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" &_
    Server.MapPath("samehtet.mdb") & ";"
    conn.Open connString

    dim rs,sql
    set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    sql = "select * from members where name = ‘" & username
    sql = sql & "’ and password = ‘" & password & "’"
    rs.open sql,conn
    if rs.eof then
    ‘NO
    Response.redirect "memberlogin.asp"
    else
    ‘YES
    session("member") = rs("name")
    response.Cookies("member") = rs("name")
    response.Cookies("member").expires = Now() + 1500

    if rs("forumAdmin") = true then
    session("forumadmin") = "ok"
    end if

    response.redirect "forum.asp"

    rs.close
    set rs=nothing
    conn.close
    set conn=nothing
    end if
    else
    response.redirect "memberlogin.asp"
    end if
    %>


    עובד אחלה על המחשב שלי בשרת המקומי, אבל ברגע שאני מעלה את זה לשרת כמו ברינקסטר זה לא עובד…רעיון למה?

  5. lio1989 הגיב:

    אמממ
    כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הכל פועל ואני מקבל את ההודעה שאי אפשר להצביע פעמיים.
    כאשר אני מעלהל ברינקסטר, זה לא פועל…ניתן להצביע כמה פעמים שרוצים.

    האם בשרתים חינמים לא ניתן ליצור עוגיות וסשיינים?

  6. lio1989 הגיב:

    הבעיה נפתרה
    שכחתי לקודד את הדף לעברית  

  7. lio1989 הגיב:

    בעיה עם תאריכים
    העלתי את האתר של לברינקסטר.
    השעון של השרת שלהם הוא 7 שעות לפני ישראל.

    נגיד ואני רוצה להכניס למסד Now() האם יש דרך לעשות זאת מלבד להוסיף לזה 7 שעות? זה מטמטם את השכל העניין הזה…

    ואם כבר נגעתי בזה, אז איך אני מוסיף ל Now() 7 שעות?

  8. זהר פלד הגיב:

    לא ניתן לעקוף את זה,
    צריך להשתמש ב dateAdd כדי להוסיף את הפרש השעות או בהכנסה או בתצוגה, תלוי בצרכים שלך.

  9. lio1989 הגיב:

    שאלה בקשר לעוגיות
    אני משתמש בעוגיות כדי למנוע הצבעה כפולה לסקר.
    הקטע הוא שגם כאשר אני מפרסם סקר חדש, העוגיה נשארת במחשב של הלקוח.

    איך מתמודדים עם זה?

  10. lio1989 הגיב:

    חשבתי על זה, אבל
    נגיד אני יוצר עוגיה מורכבת בשם polls, ואז כל סקר אני מוסיף ככה:


    response.cookies("polls")("poll" & " & questionid & ")

    הרי יש גבול גם למשקל של עוגיה מסוימת….בסקר ה-100 למשל העוגיה כבר לא תוכל להכיל יותר את הנתונים….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!