שלח תשובה

זירת השאלות

796
צפיות
20
תשובות

יש לי כמה דפים שרק חברים יכולים

,‏ 28 ביוני, 2007

לגשת אליהם.
איך אני יכולה לעשות שאחרי שהם נכנסים עם שם וסיסמא כל פעם הם יכנסו לדף שהם רצו להכנס אליו.
לדוגמא: חבר רוצה להכנס לעריכת פרטים אישיים, הוא מזין שם וסיסמא ומופנה ישר לעריכת פרטים אישיים. חבר אחר רוצה להכנס לתת הצעת מחיר מזין שם וסיסמא ונכנס לדף הצעת מחיר. ניסיתי עם

response.write request.ServerVariables("HTTP_REFERER")

אבל זה מפנה אותי לדף login ולא לדף ממנו הגולש הגיע…

תגיות:

20 תשובות

  1. בעמוד לוגין עצמו
    תחת input נסתר, תכילי את מה שמתקבל מה-HTTP_REFERER, ותשלחי את השדה הזה יחד עם הטופס.

    בעמוד שמקבל את הטופס הזה ומוודא תקינות של השם משתמש וסיסמא – אם הפרטים אכן נכונים – פשוט תעבירי את המשתמש לאותה כתובת שהיתקבלה ב-HTTP_REFERER.

    אם בעמוד שמקבל את הטופס תיגשי ישירות ל-HTTP_REFERER, הרי שהמשתמש הגיע מהטופס, ולכן הוא יוחזר לטופס… את צריכה לשמור את הפרמטר של מאיפה הוא הגיע לטופס עצמו כמו שתארתי.

  2. yyefet הגיב:

    איך סופרים לחיצות על באנר פלאש?

  3. yyefet הגיב:

    עוד שאלה: חיפוש בעברית לא עובד
    חיפוש באנגלית עובד חלק!
    למה???
    אני כותבת בasp אני מציגה את השאילתה והיא נראית מצוין! בעברית לא עובד!
    יש קידוד לדף בעברית!

  4. זהר פלד הגיב:

    מה הקוד הרלוונטי?
    על איזה מסד נתונים מדובר?
    איך מוגדרים השדות במסד הנתונים?

  5. זהר פלד הגיב:

    מפנים את הבאנר לדף asp כלשהו
    שיספור כניסות ויעביר את הגולש הלאה לכתובת שאליה הוא אמור לעבור.

  6. yyefet הגיב:

    הפניה בפלאש או בasp?
    אפשר לעשות הפניה הasp?

  7. yyefet הגיב:

    מסד נתונים sql
    השדות מוגדרים nvarchar

  8. אם את מריצה את השאילתא
    על השרת עצמו – זה עובד?

  9. yyefet הגיב:

    האמת ניסיתי עכשיו וזה באמת לא מחזיר
    שום ערך…
    לעומת זאת באנגלית הוא כן מחזיר…
    נתקלת בבעיה הזו???

  10. yyefet הגיב:

    תודה על ההתיחסות ועוד שאלה…
    קבלתי הודעת שגיאה הבאה:

    Error Type:
    Microsoft VBScript runtime (0x800A01A8)
    Object required: ”


    שורת הקוד היא

    respose.write "<PARAM NAME=movie VALUE="& FileName &" >"

    אני מקבלת את השם של קובץ swf לפונקציה וזה משום מה עושה בעיה…

  11. זהר פלד הגיב:

    חסר לך n…

    response.write "<PARAM NAME=movie VALUE="& FileName &" >"

  12. 1. להגדיר את השדות כיוניקוד
    (nvarchar וחבריו)

    2. להוסיף N בשאילתות:


    SELECT *
    FROM tbl
    WHERE fld like N’%אמא%’

  13. yyefet הגיב:

    ועוד שאלה… עכשיו בasp.net
    יש לי קומבו בוקס. שמתמלא מבסיס נתונים טבלאי. אני רוצה לאפשר לחיצה על מקשים/ אותיות ובהתאם יקפוץ הקומבו (selected)לרשומה שמתחילה באותיות שלחצתי

  14. 24sharon הגיב:

    אם המדובר על NET
    וכן מערכת אבטחה של authentication, הפרמטר של הדף המקורי נשלח בQUERYSTRING ואפשר לשלוח אליו ישירות.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!