שלח תשובה

זירת השאלות

748
צפיות
3
תשובות

PHP – מחיקת מעבר שורה בקבלת קלט

,‏ 18 בנובמבר, 2007

אני מעוניין לדעת איך אני יכול לגרום לphp למחוק מעברי שורה
למשל אם יש לי קובץ txt שמכיל קישורים כאשר כל קישור בשורה נפרדת
(או ערימה של שורות שנשלחת מ html form)
איך אני יכול להכניס את המידע למשתנה (רגיל לא מערך) כאשר במקום הבדלי שורה
בין לינק ללינק יהיה פסיק




כך שהנתונים:
http://www.google.com
https://www.webmaster.org.il
יוכנסו למשתנה בצורה הזו
$gr8_sites="http://www.google.com,https://www.webmaster.org.il"
ולא כך
$bad_string="http://www.google.com
https://www.webmaster.org.il"




תגיות:

3 תשובות

  1. jinji הגיב:

    זה לא נראה ברור בגלל היישור לשמאל
    אני מעוניין לדעת איך אני יכול לגרום לphp למחוק מעברי שורה
    למשל אם יש לי קובץ txt שמכיל קישורים כאשר כל קישור בשורה נפרדת
    (או ערימה של שורות שנשלחת מ html form)
    איך אני יכול להכניס את המידע למשתנה (רגיל לא מערך) כאשר במקום הבדלי שורה
    בין לינק ללינק יהיה פסיק

    כך שהנתונים:
    http://www.google.com
    https://www.webmaster.org.il
    יוכנסו למשתנה בצורה הזו
    $gr8_sites="http://www.google.com,https://www.webmaster.org.il"
    ולא כך
    $bad_string="http://www.google.com
    https://www.webmaster.org.il"

  2. shaytj הגיב:

    תנסה את זה
    http://il.php.net/manual/en/function.nl2br.php
    ואז עם
    http://il.php.net/manual/en/function.str-replace.php
    להחליף את <br> בפסיק.

    יכול להיות שיש דרך יותר קצרה אבל לא עולה לי לראש כרגע…
    אולי תנסה לפני זה לעשות str_replace של n בפסיק.

    שי.

  3. jinji הגיב:

    עזרת מאוד רק ש…
    nl2br משמש בעצמו ב str_replace אז החלטתי ללכת ישר על str_replace
    רק שהייתי צריך לשים "rn" ולא רק "n" וזה מה שבלבל אותי

    [note2self:line break are different in every operation system
    windows = rn
    unix = n
    mac = r]

    בעצם רק רציתי לומר תודה

שלח תשובה