שלח תשובה

זירת השאלות

7 תשובות

  1. לדעתי לא. מה אתה מנסה לעשות?
    לא מצאתי משהו שתומך חד משמעית בדעה שלי, אבל בעמוד הזה תחת הכותרת standard attributes זה לא נמצא… אם כי אני לא בטוח שזה הרשימה המלאה.


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  2. rjnhojbht הגיב:

    אני מנסה
    לתפוס אירוע onclick על כל הדף..
    משום מה יש הבדל בין body ל-html, בhtml לחיצה על כל מקום בדף מפעילה את הפונ’, ובbody רק לחיצה על שטח שיש בו תוכן מפעילה את הפונ’..

    אני משתמש בid כך-

    <html id="name">
    ———
    document.getElementById("name")

  3. מרחת את ה-body על 100% מגובה המסך?


    html, body{
    height:100%;
    }


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  4. rjnhojbht הגיב:

    האמת שלא חשבתי על זה
    תודה על הרעיון  
    הבעיה במריחה כזו היא שנוצר פס גלילה אבל לא נורא, נסתדר עם זה, אלא אם כן יש פיתרון גם לזה..

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!