שלח תשובה

זירת השאלות

2002
צפיות
33
תשובות

מדריך HTML – תמונות ורקעים

,‏ 11 בספטמבר, 2003

מאמר חדש באתר
מדריך HTML – תמונות ורקעים
מאת זהר פלד

אפשר לשלב תמונות בדף ה HTML שלנו, בעזרת התג img.

לחץ כאן לצפיה במאמר

תגובות למאמר יש לשרשר להודעה זו

תגיות:

33 תשובות

  1. usher28 הגיב:

    תמונת רקעה ו תמונת קישור שעובר לאמוד הבא
    לזהר פלד שלום רב אני רוצה לשים תמונת רקע על כול עמוד אני לא מצליך . אני לא יודעה באיזה תג להישתמש.  אני גם רוצה לעשות קישור תמונה שניכנס לעמוד הבא.

            תודה מראש ארקדי

  2. usher28 הגיב:

    להרחיק תמונות
    דבר ראשון

    יש לי שלושה תמונות שקרובות בקמה סנטימטרים. ויש למטה בין התמונות  קו כחול. איך אני מעלים את הקו???
    דבר שני

    אני רוצה להרחיק קצת  התמונות  באיזה תג אני צריך להישתמש???

  3. yotamyos הגיב:

    אני לא מצליח לעשות תמונת רקע…
    זאת השורה שכתבתי <body background="images621952726.jpeg">
    גם כתבתי את הכתובת המלאה של התמונה C:UsersיוספטלDownloads621952726.jpeg.
    וזה לא עבד.
    תודה על העזרה.

  4. atlow הגיב:

    קישור תמונה שניכנס לעמוד הבא.

    <a href="עמוד הבא"><img src="התמונה שאתה רוצה"></a>

  5. danielda הגיב:

    אפשר שתמונה לא תשוכפל?
    אם רוצים לקבוע תמונת רקע שהיא באמת קטנה איך אפשר להגדיל אותה שתהיה רק לכל הדף?

  6. giladin הגיב:

    צריך עזרה..
    אני מנסה לעלות תמונה וכל מה שעולה לי זאת מסגרת ריקה עם x קטן בצידה השמאלי..מה אני עושה לא נכון?

  7. asaf4545 הגיב:

    תשובה (כולם להיכנס!)
    זה אגב באמת חשוב אז כולם צריכים לראות את זה ואני באמת לא יודע למה הכותב של המאמר לא הסביר את זה
    אז ככה, קודם כל אני מאוד מקווה שלא העתקת במדוייק את השורה של הכותב ושמת את כתובת התמונה שלך, בכל אופן אתה צריך לשים את הכתובת המלאה של התמונה שמתחיל מ c:/ או מ d:/ כלומר דוגמא:
    c:/my documents/my pictures/my files/the picture name.jpg (או כל סיומת אחרת בסוף שיש לתמונה…..
    בנוסך לזה לכל בוני האתרים אני מאוד ממליץ לפתוח תיקייה לאתר (זה לא עולה עולה כסף) ולשים את כל העמודים ואת כל התמונות באותה תיקייה, ואז לא צריך לרשום את כל השם הזה אלא רק את שם התמונה והסיומת שלה!
    חשוב מאוד שהם יהיו באותה תיקייה!!!! (כלומר אסור שנגיד הדף יהיה בתיקייה והתמונה תהייה בתיקייה שנמצאת בתוך התיקייה הזאת!)

    מקווה שעזרתי

  8. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    אתה יכול חייב להגדיל אותה אחרת היא תשוכפל!

  9. asaf4545 הגיב:

    תשובה:
    הסיומת נכונה?
    למה jpeg ולא jpg?
    בכל אופן זה כי לא כותבים backround אחרי הbody אלא bgcolor!
    ואם זה באותה תיקייה של הדף אתה לא צריך את הכתובת המלאה!
    מקווה שעזרתי

  10. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    לגבי הראשון הקו הכחול הוא בטח בגלל שהתמונה היא קישור, פשוט תוריד את הקישור!

    לגבי השני תקרא יותר טוב מה שכתוב אני מצטט מהמאמר:

    vspace מציין את המרחק בפיקסלים מעל ומתחת לתמונה.
    hspace מציין את המרחק בפיקסלים מימין ומשמאל לתמונה

    זה התגיות שבהן אתה צריך להשתמש, אם אתה לא יודע כמה זה פיקסל פשוט תנסה נגיד תכתוב עשר אם זה לא מספיק תכתוב עשרים וכו’….

    מקווה שעזרתי

  11. asaf4545 הגיב:

    אה… טעות שלי כנס
    סליחה טעות שלי, אתה רוצה לשים תמונה…..
    אז כנראה זה בגלל שהסיומת לא נכונה, תבדוק את העניין!

  12. kelon33 הגיב:

    שאלה| איך לחבר את כל העמודים?
    איך אני מחבר את כל העמודים יחד ומכין גם כפתורים לכל עמוד ועמוד?

  13. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    לחבר את העמודים אתה מתכוון בעזרת כפתורים?
    זאת אתה עושה בעזרת תמונה ובעזרת קישור, מה שעוד יילמד!
    אם אתה רוצה את אותם הכפתורים שישארו בצד כל הזמן, במקום לעשות כל פעם את כל הכפתורים בכל עמוד שאתה בונה באתר אתה פשוט מאוד עושה פריימים, גם זה נלמד בהמשך!

  14. הוספת תמונה מהמחשב שלי
    אני לא מצליחה להוסיף תמונה מהמחשב שלי. אני מקבלת ריבוע קטן עם איקס. התשובה שמישהו פה נתן לאותה שאלה למישהו אחר לא עזרה לי…. ניסיתי לפי כל השלבים ולא הלך. האם יש למישהו רעיון אחר? האם זה קשור למשקל התמונה? (ניסיתי להקטין אותה וגם לא הלך…) התמונה שמורה בתיקיה על הדסקטופ שלי. ניסיתי לכתוב: <img src="images/c/desktop/site/flower.jpg" width="200" height="200"> ולא הצליח… מישהו יכול לומר לי איפה הטעות שלי?
    תודה, קרן

  15. lonlysky הגיב:

    קביעת תמונה כרקע
    במקרה ועיצבתי תמונת רקע וגם נתתי לה גודל מסוים (נגיד של 1024X768 פיקסלים)
    האם ישנו קוד שמאפשר את אותו גודל התמונה בכל מסך ומסך ובהתאם לרזולוציה שלו, מבלי שתשתכפל?

  16. ביי הגיב:

    איך מוסיפים סרטון של יוטיוב?
    איך מוסיפים סרטון של יוטיוב?

  17. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    שימי את התמונה באותה התיקייה של הדף שבו את כותבת את האתר שלך (את כל התמונות ואת כל דפי האתר שם, כדאי לפתוח תיקייה חדשה לזה!) ואז זה יעבוד, אם לא תכתבי כאן ואני אנסה לעזור לך בצורה אחרת!

  18. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    אתה צריך להוריד את התמונה למחשב שלך (בעזרת לחיצה על התמונה עם המקש הימני בעכבר ואז על שמור תמונה בשם) ואז לשים את התמונה באותה התיקייה עם כל דפי האתר!

  19. cheni_89 הגיב:

    שאלה בקשר למיקום תמונה
    היי רציתי לדעת איך אני שמה תמונה אחת ליד השניה?

  20. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    את פשוט כותבת את הקוד של תמונה ואז מסיימת אותו ובלי לעשות את התגית <br> ובלי לעשות רווח או כן לעשות רווח אם את רוצה את כותבת קוד של עוד תמונה.

  21. MyYeela הגיב:

    תמונה שהיא לינק עם תמונה אחרת כהובר
    שלום,
    איך אפשר להוסיף תמונה אחרת כהובר ללינק שהוא תמונה בעצמו?

    תודה

  22. שתי אפשרויות
    או שתגדיר את התג A עם display:block ותחליף בין הרקעים שלו באירוע hover, או לחלופין לתג תמונה תיתן אירוע onMouseOver (יש פירוט במדריכי JS ו-events כאן באתר)


    אלי ענתבי

  23. html25 הגיב:

    אני רוצה שהתמונה שלי לשים אותה בצד ימין
    איך עושים זאת?

    כתבתי ככה :

    <img src=hapoelb7.gif width="80" height="100" alt= kvusa>

    ואני רוצה עכשיו לאחר ששמתי תמונה, ונתתי לה מידות של רוחב וגובה וגם alt, איך מעביר את התמונה לצד ימין, מרכז, שמאל ? מה אני צריך לכתוב בתוך המשפט?

    תודה.

  24. html25 הגיב:

    איך אני מצרף תמונה ושם אותה במרכז העמוד?
    צריך לעשות ככה:

    <img src="dog.jpg" align= "left">
    ככה צריך לעשות?
    כי זה לא נותן לי, ומה שפרסמתי אין את המשמעות שלשים תמונה במרכז.
    תודה

  25. html25 הגיב:

    יש באפשרותי לשנות את צבע הטקסט לפני שאני
    מקליד אותו?
    אני הריי לא רוצה לשנות כל משפט בצבע שלו, אני מתכוון לשנות את צבע הטקסט המקורי- שחור, לטקסט לבן נגיד.. איך עושים זאת?

  26. rondanino הגיב:

    שאלה
    אז בהתחלה
    בכל רווח של שורה היינו צריכים לעשות את התג <br>
    גם כאן צריך תענו לי כמה שיותר מהר בבקשה! כי אני עושה תקיה ובה על ה HTML שאני לומד בתוך מסמכי טקסט עד שאני יזכור את הקודים בעל פה..

  27. yuvalzii הגיב:

    תשובה לזה שמעלי+שאלה
    שמע, כעיקרון, <br> זה מעבר שורה, אבל יש תגיות שמעבירות שורה אוטומתית, אני לא בטוח אם אתה חייב <br> אבל שים ליתר ביתחון, ודבר שני, אני באמת מציע לך לא ללמוד הכל בעל פה, כי זה נושא שהוא באמת לא חשוב אם אתה יודע בדיוק או שאתה יודע בערך הדבר החשוב הוא שאתה יודע מה האופציות שלך ואם אתה צריך משהו אתה מחפש בגוגל, נורא פשוט
    עכשיו השאלה שלי:
    אני צריך להגיש מחר עבודה בבית ספר על זה אז אם אפשר לעשות את זה כמה שיותר מהר אני אשמח, אני צריך שהתמונה תיהיה יותר בהירה, איך אני עושה את זה?

  28. giviks הגיב:

    עזרה
    היכן אני מציב את הפקודה למיקום הכתוב ביחס לתמונה?
    <img sec="titol2.jpg"  hight=70 weigth=99 ??

  29. SIMTIX הגיב:

    לא הבנתי
    רשמתי
    <"img src "d:sheep.gif" alt ="my picture">
    וזה לא עובד מה לא בסדר בזה?

  30. SIMTIX הגיב:

    "img src "d:sheep.gif" alt ="my picture
    ככה ליתר דיוק

  31. irene הגיב:

    בנוגע לתג align
    הבנתי שה-center מתייחס למיקום התמונה לגובה בדל (כחלק מ-bottom ו-top) ואילו מבחינת איפה התמונה תוצב לרוחב הדף יש רק left או right, האם אין שום אפשרות למרכז את התמונה לרוחב התמונה? ז"א אם אני לא רוצה שהיה תהיה בצד שמאל או ימין אלא במרכז הדף?

  32. yairco22 הגיב:

    שאלה?
    נגיד אני רוצה לעשות את האתר בצבא ירוק,איך אני יכול איך אני יודע מה הקוד של קל צבע?למשל #3425as

    תודה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!