שלח תשובה

זירת השאלות

1360
צפיות
20
תשובות

מדריך HTML – טפסים

,‏ 2 ביולי, 2003

מאמר חדש באתר
מדריך HTML – טפסים
מאת זהר פלד

לא פעם ולא פעמיים אנחנו רוצים לקבל אינפורמציה מהגולש, ואת זה עושים באמצעות טפסים. בכדי לכתוב טופס מתחילים בתג <form>

לחץ כאן לצפיה במאמר

תגובות למאמר יש לשרשר להודעה זו

תגיות:

20 תשובות

  1. zig הגיב:

    form באתר
    שלום רב
    ברצוני לייצר טופס ב– front page אך אני נתקל בשלושה בעיות
    א. הטופס לא נשלח עם התוכן, המייל מגיע ריק
    ב. לא מאפשר טופס אישור
    ג. האם אפשר לייצר טופס שלא יפעיל את ה- outlook ?

    ד. מבקש גם טופס לשליחת תמונות למייל

    תודה

    ארד רחמים
    zig.arad@gmail.com

  2. asaf4545 הגיב:

    לגבי הhidden
    לא הבנתי איזה דברים לדוגמא יש לשלוח עם טופס שהמשתמש לא צריך לראות…
    מה למשל?

  3. felixw הגיב:

    קישור בbutton
    ממש אהבתי את המדריך.
    אפשר איך שהוא לשים קישור בכפתור?

  4. mc2win הגיב:

    אנסה לעזור לך
    אם יש לך שאלות נוספות אנא
    פנא אליי לאימייל ואו מסנג’ר:
    Dubon2009@live.ru
    אני אוכל לעזור לך בזה

  5. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    הכפתור מוביל אותך לקישור שאתה קובע בform ב action, אבל זה לא יעזור לך  אם תכתוב שם קישור, נכון שברגע שתלחץ זה יעביר אותך לאתר או לדף שקבעת אבל הוא לא ישלח את הנתונים לשום מקום, כי לשם הוא גם שולח את הנתונים, ולכן בדף שאותו אתה שם בaction, ושם רשום בעצם שהנתונים ישלחו לטבלה במסד נתונים (זה השלב הסופי של הטופש, כלומר לבנייה של מערכות משתמשים, פורומים וכו’….) אתה יכול לרשום גם שברגע שאתה מגיע לשם אתה עובר לדף אחר, ואז אתה כאילו לא עובר שם בתור אדם שנכנס לאתר אבל הנתונים שכתבת בטופס נשלחים!

  6. uriah הגיב:

    html_page13.html
    מאיפו אני יכול להשיג את העמוד הזה?
    html_page13.html

  7. israel1470 הגיב:

    לא הבנתי
    מדריך ממש טוב אבל לא הבנתי בתכלס איך ולאן אני שולח את הפרטים שבטופס
    אשמח לקבל עזרה בזה אני ממש לא יודע תודה לעוזרים

  8. uman_travel הגיב:

    מצטרפת לבקשה מעלי
    איך בתכלס שולחים את נתוני הטופס, אני מבינה שצריך asp או משהו כזה, אבל אין אפשרות לשלוח למייל בצורה פשוטה?
    תודה

  9. asaf4545 הגיב:

    תשובה לך ולזה שמעלייך
    אין שום אפשרות לשלוח בדרך פשוטה, צריך ללמוד php (אני ממליץ), או asp! וגם  sql (את זה בכל אופן צריך ללמוד לא משנה במה את בוחרת)

  10. Cola הגיב:

    אהבתי
    אהבתי תמדריך, אבל איך אני עושה שעל השניה שאני לוחץ על הכפתור זה יוריד קובץ למחשב?

  11. m3yuval הגיב:

    אתר יפה מאוד!!
    איך עושים מקום לטקסט והטקסט שבתוכו כאילו קישור?

    נגיד אני רושם בפנים http://www.facebook.com

    ואז אני עושה אישור וזה שולח אותי לפייסבוק

  12. asaf4545 הגיב:

    תשובה
    קודם כל בשביל מה אתה צריך דבר כזה?

    אמ… אני לא ניסיתי אבל בעיקרון אם אתה מכניס ב input את האופציה value ומכניס לתוכה טקסט אז זה מה שיהיה בתיבת טקסט, אז במקום זה אתה עושה קישור… זה לדוגמא אם אתה רוצה לקשר לפייסבוק:
    <input type="text" value="<a href="http://www.facebook.com>www.facebook.com</a>"&gt;
    אני לא יודע שזה עובד אבל אני מניח שאם יש אופציה כזאת אז ככה עושים אותה (תנסה אולי להוריד גרשיים או לשנות את המיקום שלהם וכאלה אבל בעיקרון אני מניח שזה ככה)

  13. m3yuval הגיב:

    תודה
    לא התכוונתי לזה אבל לא משנה בסוף הסתדרתי…תודה : )

  14. YuvalW הגיב:

    לאן זה שולח את המידע?
    לאן זה שולח את המידע? יש אפשרות שהמידע ייכתב אוטומטית בדף כלשהו באתר? או שישלח למייל מסויים?
    תודה.

  15. כדי לטפל במידע שמתקבל מהטופס
    יש צורך בסקריפט צד שרת או צד לקוח, זה משהו שלומדים לעבוד איתו במדריכים מתקדמים יותר כמו javascript או טכנולוגיית צד שרת  כמו asp.net/php


    אלי ענתבי

  16. YuvalW הגיב:

    שאלה נוספת
    אני לא יודע גאווה, אבל C# יכול לעזור לי בזה?

  17. srs הגיב:

    שאלה
    איך ניתן לקבל תוכן מהגולש, ללא תגי HTML

  18. srs הגיב:

    הסבר לשאלה הקודמת:
    זאת אומרת שגם אם המשתמש יכניס תגי HTML זה לא ישבש את הקוד, אלא ייקרא כטקסט רגיל ולא HTML

שלח תשובה