שלח תשובה

זירת השאלות

626
צפיות
8
תשובות

הודעת שגיאה עם פונקציית () opendir ב-PHP

,‏ 19 במאי, 2008

אוקיי אז שלום לכולם
זוהי הודעת השגיאה שאני מקבל:
Warning: opendir(/home/www/htdocs/galleries) [function.opendir]: failed to open dir:

מערכת מורכבת היא windows server 2003
שרת ווב IIS6
plesk 7.5
php 4.3
קראתי וניסיתי מכל מיני פורומים שלא עזר לי. אם מישהו יודע את התקלה אשמח לקבל עזרה והכוונה.
אגב בבדיקה של האתר על השרת של המחשב הנייד שלי הכל עובד רק על השרת עצמו זה רושם לי את הבעיה הזו.
תודה מראש למסייעים

תגיות:

8 תשובות

  1. בטח בעיית הרשאות
    מה אתה בדיוק מנסה לעשות? על איזה שורה אתה מקבל את השגיאה הזאת?


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  2. Gitano הגיב:

    שלום אלי זו השורה שבגינה נוצרת הבעיה
    if ($handle = opendir($this->TTF_folder))
    אבל אוכל לומר לך כמעט בוודאות שזו לא בעיית הרשאה מכיוון שניסיתי את זה ע"פ פורומים אחרים, שהציעו גם. ונתתי לתקייה הרשאות evryone – fullcontrol ובכל המשתמשים נתתי פול קונטרול, נתתי הרשאות שיתוף, ושיתוף אינטרנטי… כלום לא עזר. אם אתה חושב שעדיין יש מה לבדוק מבחינת הרשאות, תנחה אותי אני אשמח לעשות ולבדוק.

  3. התוצאות שעולות בגוגל לא עזרו?
    אני רואה איזה פוסט עם התייחסות לאותה תקלה… שום דבר משם לא עזר?

    זה הקישור הראשון בתוצאות, תחפש בתוך העמוד את אותן מילים שחיפשתי בגוגל


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  4. אולי
    אולי הפעולה שאתה מבצע אפשר לעשות רק עם קישור אבסולוטי לתיקייה (עם c:) ? ואולי זה חלק מההגדרות באפצ’י הספציפי שאתה יושב עליו?


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  5. Gitano הגיב:

    היי אלי, תודה על מאמצך לעזור לי…
    כאמור השרת שלי הוא IIS של וינדוס ולא אפאצ’י (כמו שציינתי בהודעה הראשונה)
    ואותו הקוד בדיוק עובד על המחשב הנייד שלי, אשמח אם תפרט את הפעולות שאני צריך לבצע, שאולי אני הבנתי את הפעולות מהפוסטים בצורה לקוייה.

    תודה.

  6. שרת פרטי או שיתופי?
    אתרים אחרים על אותו שרת שמשתמשים בפקודה הזאת כן עובדים?

    אם יש לך גישה ל-IIS עצמו, אז תוודא שזה מסומן:

    IIS > website properties > home directory > configurations > options > "enable parent paths

    ניסיון נוסף הוא לגשת לתיקייה עם הנתיב המלא שלה בקוד, ולא נתיב יחסי (תוסיף c:…)


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  7. Gitano הגיב:

    שוב תודה על המאמץ ….
    הצלחתי לבצע את זה… גם בעזרתך כמובן.
    א. בדומיין ובסאב דומיין שיניתי הרשאות לקריאה וכתיבה כמו שהסקריפט דורש (רשום שם בהוראות וזה דבר שעשיתי בעבר ולא עזר כי….)
    ב. שיניתי את הכתובת למלאה כמו שהצעת וזה כן עובד.
    אז אלף תודות.
    שאלה כללית זה יכול לפגוע באבטחה של האתר אם נרשמת הכתובת כולה?
    ושאלה אחרת אשאל במקום אחר…

    תווווווווווודדדדדדדדדדדההההההההההההה

  8. בכיף
    כל מי שיצליח לגשת לקוד ולראות את הנתיב  המלא, היה יכול גם להריץ שורת קוד קטנה ולגלות מה הנתיב… אין בעיית אבטחה לכתוב את הנתיב המלא בקוד צד שרת.


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!