שלח תשובה

זירת השאלות

533
צפיות
10
תשובות

אני מתוסכל כבר…

,‏ 26 ביוני, 2008

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור…

אני משתמש בעורך טקסט WYSIWYG editor.

זה עורך טקסט ויזואלי…

לפני הכנסת המידע למסד אני מבצע פונקציה שממירה גרשיים וכדומה ראו פונקציה:


Function strFormat(str)
            If IsEmpty(str) or IsNull(str) Then Exit Function
                Str = Replace(str,"'",""")
                Str = Replace(str,"""",""")                                
                strFormat = str
    End Function


ככה שכל כניסה למסד הנתונים אני מחליף את הגרשיים וכדומה….
הבעייה מתחילה כאשר אני מוסיף קישור בעורך הטקסט…

כאשר אני קורא לשדה שבו הכסנתי את הנתונים, הקישור מתחרבש ואני לא יודע את הסיבה…

הקוד שנוצר הוא:


<a name="""" target=""_blank"" classname="""" class="""" href="%22http://www.walla.co.il%22">


כאשר הורדתי את הפונקציה שמטפלת בגרשיים, הקישור עבד…

מה אני יכול לעשות?


אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
www.mashaz.com| www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

תגיות:

10 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה לא צריך לבצע את ההחלפות האלה.
    איך אתה מכניס את הנתונים למסד הנתונים? תציג את הקוד הרלוונטי + עם איזה מסד נתונים אתה משתמש.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  2. silagy הגיב:

    תשובה…
    כמו שציינתי קודם אני משתמש בעורך טקסט (ראה תמונה)…

    אני מוסיף קישור בעורך הטקסט ראה תמונה מס' 2

    כאשר אני שולח את הנתונים של הטופסץ יש לי פונקציה שממירה את הגרש והגרשיים לקוד תקין בכדי להימנע הבעיות במספר ה-SQL שאני מכניס למסד מסוג אקסס.

    ראה פונקציה:


    Function strFormat(str)
                If IsEmpty(str) or IsNull(str) Then Exit Function
                    Str = Replace(str,"'",""")
                    Str = Replace(str,"""",""")                            
                    strFormat = str
        End Function
        Message=strFormat(Request.Form("Message"))
        MessageEn=strFormat(Request.Form("MessageEn"))
        Response.Write(MessageEn)

    מצורף גם כן הקוד מקור של התוכן ששלחתי מהעורך טקסט:

    וזה מה שיוצא (שים לב לגרשיים ולאחוזים בקישור):


    <div style="" left;"=""><a name="""" target=""_blank"" classname="""" class="""" href="%22http://www.ynet.co.il%22">Link</a><br></div>

    ציינת בהודעה שלך שאני לא חייב לבצע את ההמרות האלו, אך מהבנתי גרש או גרשיים יכולים לדפוק לי את השאילה לא?
    אילו סימנים מוסכמים אני צריך להחליף בכדי שהשאילתה תעבוד כמו שצריך?

    תודה מראש.


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

  3. silagy הגיב:

    תמונה מספר 2 ……


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

  4. BuildHome הגיב:

    אוקי
    אבל מה השאילתה שלך? איך הקוד נראה?


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  5. silagy הגיב:

    הקוד שלי


    <%
        Function strFormat(str)
                If IsEmpty(str) or IsNull(str) Then Exit Function
                    'Str = Replace(str,"'",""")
                    Str = Replace(str,"""",""")
                    Str = Replace(str,"'",""")                    
                    strFormat = str
        End Function
        Message=strFormat(Request.Form("Message"))
        MessageEn=strFormat(Request.Form("MessageEn"))
        
        Conn.execute "UPDATE Home SET Message='"&Message&"',MessageEn='"&MessageEn&"' WHERE ID=6"
        Response.Redirect(""&SiteName&"system/EditTerms.asp?WasEdit=yes")
    %>


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

  6. BuildHome הגיב:

    אוקי
    אם אתה עובד עם אקסס, אז כבר מוטב שתכניס את הנתונים בעזרת ADO, אולי לא הכי יעיל, אבל יותר מאובטח מבחינת הנתונים ואתה לא צריך לבצע שום המרה של תווים.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  7. silagy הגיב:

    יש איזשהו מאמר בנושא?


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

  8. BuildHome הגיב:

    תשובה
    כן, אני כתבתי מאמר שלם ומעמיק מאוד על אפשרויות ADO:
    http://webmaster.org.il/article.asp?id=165

    כולל קוד מלא לדוגמא של ממשק ניהול – הוספה, עריכת ומחיקת נתונים.

    תרד לחלק של "עריכת רשומה במסד הנתונים" – זה יותר רלוונטי אליך.

    בהצלחה!


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  9. silagy הגיב:

    תודה רבה רבה!!!!


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

  10. silagy הגיב:

    אני אלמד את המאמר!!!


    אם ננסה להמציא את הגלגל מחדש הוא בטוח יצא משושה!!!
    http://www.mashaz.com| http://www.Golshim.com| |www.mashaz.com/zilumnia|

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!