שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. הגדרה ב-IIS
    עפ"י רוב ניתן לבצע את זה מהפאנל ניהול של השרת אחסון

    פשוט תיצור קובץ שמבצע העברה, ותגדיר אותו כקובץ לשגיאה 500


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  2. pinathai הגיב:

    איך אני מגדיר אותו כקובץ לשגיאה 500

  3. במחשב שלך או בשרת?
    במחשב שלך זה בתוך ההגדרות IIS – תדפדף בטוח תמצא (אם לא מצאת תגיד אני אכוון אותך)

    בשרת זה בד"כ ניתן דרך הפאנל ניהול שהשרת שלך מספק, לא תמיד. אם אין לך אתה יכול לפנות למנהל השרת ולבקש ממנו שיגדיר עבורך


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  4. pinathai הגיב:

    בשרת
    אין איזה קוד משהו כזה:


    on error resume next
    if err = 500

  5. BuildHome הגיב:

    תשובה
    מה שהצעת לא רלוונטי.

    איזה פאנל ניהול יש לך בשרת?
    אתה הרי מתחבר לפאנל מסוים שמאפשר לך לשנות הגדרות אתר, סטטיסטיקות, סאב דומיינים, אימיילים וכו’.

    בכל פאנל ניהול מקצועי כיום יש אפשרות לנהל דפי שגיאות ("Custom Error Pages") ולא רק 500 אלא שגיאות נוספות (404, 403 וכו’).


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  6. pinathai הגיב:

    תשובה
    אין לי בפאנל ניהול את האפשרויות האלה אני באחסון:
    titanichost.com

  7. BuildHome הגיב:

    אוקי
    מדובר באכסון חינמי, הם לא יציעו לך אפשרויות כמו שיש באכסון מקצועי כך שלא אפשרי להגדיר דפי שגיאה מותאמים אישית.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  8. pinathai הגיב:

    הצלחתי!!!
    עשיתי ככה:


    dim objErr
    set objErr=Server.GetLastError()
    If objErr.Number = "500" Then response.redirect("index.asp")


    וזה עובד
    אני עשיתי את זה בשביל שלא יוכלו עשות לי sql in  באתר

  9. BuildHome הגיב:

    אחלה
    כשאתה על שרת חינמי, זו קצת בעיה להיות מאובטח.
    לא תמיד להיות מאובטח דרך קוד זה אומר שאתה מאובטח.

    מעבר לכך, אני ממליץ לך לבדוק אם מנסים לעשות לך "בדיקות SQL" באתר (SQL Injection) ואם כן, תכתוב הודעה מתאימה למשתמש ותשלח למייל שלך את פרטי ה-IP של המשתמש, השגיאה שהתקבלה וכל הכתובת של העמוד שקיבל את השגיאה (כלומר מה המשתמש ניסה לעשות לך).
    לפעמים זה עוזר להבין מה ניסו לעשות לך, לעשות הגנה טובה יותר, וגם אולי עם ה-IP תוכל לזהות מי זה לפי שם משתמש באתר ששמור לו ה-IP וכו’ (אם יש לך).

    בהצלחה.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  10. pinathai הגיב:

    תודה רבה
    אני יעשה את הרעיון שלך עם הip
    עד עכשיו גם עשיתי בדיקה אם הid זה מספר ועשיתי שאי אפשר לכתוב את הסימנים ‘=" וגם עשיתי replace לפני ההכנסה למסד

  11. pinathai הגיב:

    שכחתי
    איך אני מוצא את כל הכתובת?

  12. BuildHome הגיב:

    תשובה
    די פשוט:
    <%
    fullURL = Request.ServerVariables("Server_Name") & Request.ServerVariables("URL") & Request.ServerVariables("QUERY_STRING")
    %>


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!