שלח תשובה

זירת השאלות

16 תשובות

  1. Hacker הגיב:

    כי …
    מה שעשיתי הוא לתת ערך למשתנה(poll בהמקרה הזה) ואמרתי שכשאני כותב בדף שהוא לא php : {poll} הוא ישים את ערך של המשתנה בדף רגיל ,עשיתי את זה כדי שיהיה לי שליטה אפיה זה ימוקם וכשיו כשאני משתמש אינקלוד הוא שם לי את זה בהתחלה של הדף- אם לא הבנת ואתה רוצה לזוער האי סי קיו שלי 179690728

  2. Pose 69 הגיב:

    אתה יכול..
    לעשות זאת כך,


    $txt = implode("", file("filename.ext"));

    וכעת המשתנה txt יחזיק את תוכן הקובץ שציינת.

  3. Hacker הגיב:

    את התוכן או הפעולה?
    הוא יציג ליי זה שכתוב או את הפקודה של php ?

  4. Pose 69 הגיב:

    לא הבנתי את השאלה,
    בכל אופן, הפונקציה file, מקבלת שם של קובץ,
    ומחזירה את השורות של הקוד במערך, בשביל
    לקבל את כל הקוד כולו ולא מערך שיכיל שורה שורה
    אנחנו פשוט מאחים את המערך ומקבלים את התוכן של הקובץ.

  5. Hacker הגיב:

    מה ששאלתי הוא…
    נניח שהדף המיובא מכיל את הקוד <? echo ("123"(; ,איך הוא יראה אותו ?, ככה :123 או ככה <? echo ("123"(;
    ?

  6. Pose 69 הגיב:

    אממממ..
    אם הקובץ המיובא מכיל את התוכן echo("123")
    זה גם מה שהוא יחזיר: echo("123")
    אם אתה רוצה לבצע את הקוד שהוחזר לתוך המתשנה txt (מהדוגמא בהודעה הראשונה)
    תעשה eval($txt);
    כך הוא יבצע את הקוד php שקיים בתור מחרוזת במשתנה txt

  7. Hacker הגיב:

    איך בדיוק כותבים את זה -ככה:
    $txt = implode("", file("poll.php"));
    eval($txt);

    ?

  8. Hacker הגיב:

    זה יוצר שגיאה!

    Parse error: parse error in /home/hacker/public_html/1.php(3) : eval()’d code on line 1

  9. Pose 69 הגיב:

    מה יש בקובץ המיובא?
    אני כרגע זז, בכל אופן, אתה מוזמן להסתכל בתיעוד של הפונקציה eval, כאן:
    http://il2.php.net/manual/en/function.eval.php
    ועל הפונקציה file כאן:
    http://il2.php.net/manual/en/function.file.php

  10. Pose 69 הגיב:

    מן הסתם..
    אנחנו מדברים כאן על יבש, אם אתה רוצה,
    121974141 זה מס’ ה ICQ שלי, אתה מוזמן.

  11. jonatan44 הגיב:

    אני לא מבין מה הבעייה שלכם?
    פשוט תעשה ריקוויר:

    <?php require("Page.php"); ?>

  12. Pose 69 הגיב:

    אמממ,
    אם הייתה קורא מהתחלה הייתה מבין למה הוא לא רוצה לעשות require,
    הוא רוצה ליצור מן מנוע תבנית שכזה, ו require לא יעזור לו בזה.

שלח תשובה