שלח תשובה

זירת השאלות

524
צפיות
11
תשובות

חלון הרשמה

,‏ 2 באוגוסט, 2008

שלום
תוכלו לתת לי פרטים איך עושים חלון כמו החלון שקופץ באתר וובמאסטר כאשר לוחצים על
כניסה למערכת?

שאלה נוספת
מה דעתכם על האתר נטול טבלאות (מעוצב CSS טהור) ?

תודה.

תגיות:

11 תשובות

  1. Gillad הגיב:

    פיתרון
    קודם כל, צור דף הרשמה, ואז תיצור פונקציה שבעזרתה תוכל לפתוח את חלון ההרשמה:
    תבדוק משהו עם windows.open אם אני לא טועה.
    תחפש את זה בגוגל.

    ואתר נטול טבלאות זה כעיקרון הכי אידיאלי לאתר.

  2. orninyo הגיב:

    את זה אני יודע
    שאלתי היא איך עושים את הרקע השקוף.
    ואיך החלון נפתח באותו חלון מבלי לפתוח כרטיסיה חדשה.

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אני משתמש בזה גם באתר שלי, בניתי משהו שעובד על אותו עיקרון כמו כאן.

    זה פשוט DIV צף בעמוד.
    מתחתיו אני יצרתי DIV נוסף בגודל החלון עם צבע רקע שונה כך שלא יוכלו להתעסק עם האתר בזמן שהחלון הצף מוצג להם.
    ברגע שהם יסגרו את החלון, ה-DIV הגדול ברקע יעלם, החלון הצף ייסגר והכל יחזור לקדמותו.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  4. orninyo הגיב:

    איך עושים DIV צף?
    ואיך עושים שהוא יראה/יעלם ?
    ועוד לא הבנתי איך עושים את הצבע חלון שחור שקוף

  5. BuildHome הגיב:

    תשובה (כולל קוד מלא + דוגמא)
    בניתי לך משהו בסיסי שעובד כך:

    בעת טעינת העמוד אני יוצר את ה-DIV הגדול על כל העמוד (ברירת מחדל: נסתר) כאשר תמונת הרקע שלו הוא תמונה עם נקודה אפורה חצי שקופה (כדי שיראו את הטקסט באופן חלקי כשה-DIV הקטן מוצג).

    לחיצה על "הצג חלון צף" מפעילה את הפונקציה showDiv שמסירה את ההסרה של ה-DIV הגדול ומציגה את ה-DIV הצף הנסתר בעמוד עם הגדרות שונות.

    דוגמא לקוד:
    http://www.torec.net/files/scripts/floatDiv/floatDiv.html

    הורדה:
    http://www.torec.net/files/scripts/floatDiv/floatDiv.rar

    בהצלחה!


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  6. orninyo הגיב:

    תודה על ההשקעה!
    שורה שלא הבנתי:


    document.getElementsByTagName("body")[0].style.overflow = 'hidden';

    מה היא עושה?

    והשורות:


    left = screen.width/4;
    top = 50;

    לא היה עדיף לשים אותם בתוך הסטייל במקום בתוך הפונקציה?

    למה באקספלורר התמונה עולה לאט?

    ושאלה אחרונה: באיזה תוכנה יוצרים רקעים שקופים ?

    תודה

  7. BuildHome הגיב:

    תשובה
    1. השורה שלא הבנת פשוט מסתירה את פסי הגלילה בדפדפן בעת הצגת החלון הצף ומחזירה (אם צריך) את פסי הגלילה בסגירת החלון הצף.

    2. השורות של LEFT ו-TOP כתובות ב-JS בגלל שאתה יכול לחשב נוסחאות איתן בהתאם לגודל החלון הצף. אם הרוחב שלו יהיה שונה, אז ה-LEFT לא יציג אותו באמצע החלון אלא יהיה נטוי לאחד הצדדים. אם החלון בגודל קבוע ואחיד, תוכל לקבוע זאת ב-CSS.

    3. אצלי התמונה עולה מהר מאוד כי היא קטנה (פיקסל על פיקסל).

    4. התוכנה הכי מקצועית היא כמובן PhotoShop.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  8. orninyo הגיב:

    תוכל להסביר
    את הסינטקס של השורה הזאת?
    מה זאת אומרת body במקום ה-0…

  9. rjnhojbht הגיב:

    נראה לי
    אם אני זוכר נכון, נראה לי שזה אומר "האובייקט body הראשון שיש בדף.."

  10. orninyo הגיב:

    לא הגיוני
    יכול להיות יותר מבודי אחד ?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!