שלח תשובה

זירת השאלות

6 תשובות

  1. yos הגיב:

    אופס תיקון
    לא רשמתי טוב באנגלית בטעות
    בקצור יש לי שגיאה בשורה הזאת:
    fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject");

    אני הורדתי את הקובץ ועשיתי הכול לפי ההוראות ובכול זאת יש לי בעיה מה אני צריך לעשות?

  2. אתה מנסה להריץ את זה בצד שרת או לקוח?
    ActiveX ניתן ליצור צד לקוח, בצד שרת (ב-asp בכל אופן) אתה יוצר עם Server.CreateObject


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  3. yos הגיב:

    אהה צודק לא קשור לפרום הזה
    אני רוצה כאשר הלקוח ילחץ על כפתור הוא ישלח נתונים לקובץ אחר שעל השרת השליחה אני חושב שאין לי בעיה איתה חוץ מהשורה שאמרתי לך עליה
    אני חושב שזה צד לקוח
    אגב אני חדש פו אז ייקח לי זמן להסתדר

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!