שלח תשובה

זירת השאלות

11 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה מתכוון להעברת האתר מאחוזים לפיקסלים?

    אחוזים = מותאם בהתאם לגודל החלון / רזולוציה

    פיקסלים = גודל קבוע לא משנה מה גודל החלון / רזולוציה (גלילה תוצג בהתאם)


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  2. orninyo הגיב:

    אממ
    עכשיו הבנתי מה הבעיה עם אחוזים.
    כולם אמרו לי שעדיף לעבוד רק עם אחוזים
    בניתי אתר רק עם אחוזים ועכשיו התברר לי מה החסרון של זה .
    אולי בכל זאת עדיף פיקסלים?

    ועוד שאלה:
    אם יש לי מספר כפתורי רדיו עם אותו שם, איך אני בודק בonsubmit
    איזה מהם נבחר?

    תודה.

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תבדוק את הערך (VALUE) שלו כי לכל אחד אמור להיות ערך שונה.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  4. orninyo הגיב:

    אבל איך אני מגיע אליו
    אני שולח בonsubmit אתה פורם עצמו this
    ואז בפונקציה עצמה אני עושה if(f.name.value==checked

    אבל זה לא קולט

  5. orninyo הגיב:

    מצרף את הקוד
    הפונקציה מקבלת this  בon submit

    function RegIntersection(f)
    {
        if(f.name.value=="client")
             location="registration.htm";
        else
             location="Supregistration.htm";  
    }

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תפנה לאלמנט ע"י getElementById בלבד.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  7. orninyo הגיב:

    עדיין לא עובד, מצרף קוד מלא
    function ValidateAdmin()
    {
    if(documnet.getElementsByName("username").value!="1"&&documnet.getElementsByName("password").value!="1")
      
           alert("שם משתמש או סיסמא לא נכונים.");
    }

       <form name="adminchoose" action="">
                שם משתמש:  <input type="text" name="username"/>
        סיסמא:
        <input type="password" name="password"/>
        <br />
        <input type="button" name="submit" value="שלח" onclick="ValidateAdmin();" />

        </form>

  8. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה עושה DEBUG לעצמך?

    כתבת documnet במקום document.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src='/images/6.gif'>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  9. orninyo הגיב:

    מה שקורה עכשיו
    שזה תמיד נכנס למשפט התנאי גם אם המשתמש והסיסמא הם אכן 1.

    האמת שאני משתמש בvisual web developer ואין לי מושג איך משתמשים בדיבאגר למרות שיש לי נסיון רב בvisual studio
    כשאני עושה debug זה פשוט פותח את האתר בפיירפוקס ולא רושם לי שום הערה למטה ככה שעוד לא מצאתי שום תועלת בדיבאגר הזה.

  10. orninyo הגיב:

    עושה סדר בבלאגן
    function ValidateAdmin(f)
    {
                 if(document.getElementsByName("type")=="client")
                 location="registration.htm";
                else
                 location="Supregistration.htm";  
           }
    }

        <form name="adminchoose" action="">
        <br />
        לקוח:
        <input type="radio" name="type" value="client" />
        ספק:
        <input type="radio" name="type" value="suppliers" "checked"/>
        <input type="button" name="submit" value="שלח" onclick="ValidateAdmin(this.form);" />
        </form>

    הבעיה היא שאני לא יודע איך לזהות איזה מהכפתורים נלחץ לכן זה לעולם לא נכנס לתנאי הראשון

  11. orninyo הגיב:

    בסוף עשיתי
    if(f[0].checked)
    וזה הביא את הישועה.
    תודה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!