שלח תשובה

זירת השאלות

606
צפיות
3
תשובות

פריסת DIV מיסוך לכל אורך הדף…

,‏ 20 באוגוסט, 2008

שלום!
אני מנסה לבנות THICKBOX ואני לא מצליח להגדיר את האובייקט הממסך כך שיעשה הצללה על כל הדף. למעשה הוא עושה הצללה על כל החלק הנראה, אבל כשגוררים את הדף למטה עם הסקרולר ה-DIV כבר לא נראה.

הכוונה- הגדרתי לו :
scr.style.width=document.body.offsetWidth;
scr.style.height=document.body.offsetHeight;

וזה הגודל שלו אבל אני רוצה שיתפרס על כל אורך הדף שגם אם יעשו סקרול ללמטה הוא ה-DIV יעשה הצללה.
איך עושים את זה? (אגב גמובן שהגדרתי לו גם POSITION ואת כל שאר הפרמטרים)

תודה!

תגיות:

3 תשובות

  1. Shuki142 הגיב:

    תשתמש בקוד הבא

    document.body.clientHeight

    במקום מה שאתה רשמת

  2. עם איזה doctype אתה עובד?
    על איזה דפדפן/גירסא אתה מבצע בדיקות?

    בפיירפוקס ו-ie7 אפשר לעשות fixed positioning. בשביל שיעבוד גם ב-ie6 צריך להפעיל סקריפט רק לאותו מקרה, שיזיז את השכבה יחד עם הגלילה של הדפדפן.


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!