שלח תשובה

זירת השאלות

540
צפיות
5
תשובות

איך אני גורם לקובץ וידאו שלי שיפעל באתר?

,‏ 27 באוגוסט, 2008

יש לי בעיה קטנה.
באתר יש לי לינקים לקבצי וידאו. אני רוצה שברגע שהוא ילחץ על אחד מהם, אז יפתח POPUP בגודל מסוים ואז(באופן אוטומטי) הוא יתחיל לנגן אותו.

למען האמת אני לא יודע מה הקוד של הצגת וידאו, ואיך לגרום לקוד לנגן אותו באופן אוטומטי.

תגיות:

5 תשובות

  1. אוקי תודה רבה..רק 2 שאלות
    קודם כל תודה רבה על הקוד.
    בגלל חוסר הידע שלי בJS, אני לא יודע היכן להכניס את כפתורי הSTOP, PLAY, MUTE..

    זתומרת איפה אני רושם את הקוד שלהם?

    דבר שני, לגבי שימוש באירוע onclick, איך זה יכול להיות שsubmit(); לא עובד בFirefox..

  2. לגבי הכפתורים
    אתה רוצה להישתמש בכפתורים של המדיה פלייר או לייצר כאלה משלך?

    לגבי השאלה השניה לא הבנתי למה אתה מתכוון, והאם יש קשר בין השאלה לבין המקרה הראשון או שאלו 2 שאלות נפרדות


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  3. טוב אז ככה
    לא אכפת לי אם זה יהיה כפתורים שלי או כפתורי המסך הרגילים של המדיה פליר.
    אפילו נראה לי עדיף שיהיה של המדיה פליר.

    ולגבי השאלה השניה, זה סתם משהו שנתקלתי בו בין הדפדפנים (אין לו קשר לשאלה הראשונה). פשוט כשהשתמשתי באירוע onclick עם href (כלומר בלחיצה ישלח אותי ללינק המוגדר) אז ראיתי שבאקספלורר זה עובד, ובפירפוקס לא..

  4. כפתורי מדיה פלייר
    זה חלק מהפרמטרים שאתה מזין שם, תקרא טוב את העמוד ואם אין שם תחפש בגוגל html wmp ובטוח תמצא משהו דומה

    לגבי הקישורים – ערבבת ולא מובן אם אתה מנסה לשלוח טופס או לעשות קישור לדף אחר


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!