שלח תשובה

זירת השאלות

447
צפיות
7
תשובות

שאלה ב-SQL

,‏ 2 באוקטובר, 2008

איך אני עושה שלכל מדריך זה יכתוב את זהות התגובה עם ב-Request.QueryString
נגיד =1
אז נגיד בתגובה 1
זה יעשה:
1.משהו
אבל לא את כל ה-ID
רק את המיספר של המדריך עצמו..

תגיות:

7 תשובות

  1. vsystems הגיב:

    אם הבנתי. מצורף קובץ קוד כי זה לא מיישר
    rs.open "SELECT madrihid FROM madrihim WHERE ID="&REQUEST.QUERYSTRING("ID")
    if not rs.eof then
      response.write(rs("madrihid"))
    else
      response.write("מדריך לא נמצא במאגר נתונים")
    end if
    rs.close
    set rs=nothing

    כמובן יש להימנע מ SQLINJECTION כזה קל ושקוף!


        Dvir Levanon | HTML
    Museum Tower, 23rd floor, 4 Berkovitz St. Tel-Aviv 64238
    Tel: 0506593357
    Web Site: http://www.vise.co.il
    E-mail:dvir.levanon@gmail.com
    <img src="http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/35968.sign.jpg&quot; border="0">

  2. orwb הגיב:

    כנסו
    נגיד יש לי את הכתובת הזאת:
    Guide.asp?id=5
    סתם
    אז כל מישתמש שנותן תגובה.
    זה יציג את ה-id של התגובה אבל לפי מיספר ה-guide
    כאילו
    1.
    2.
    3.
    4.
    וכן הלאה
    לא את כל ה-id של התגובות רק את מה ששיך למדריך עצמו ב-
    Request.queryString("id")

  3. vsystems הגיב:

    עדיין לא הבנתי. תכניס לפה את הקוד האמיתי
    ותנסה לפרט כמה שיותר כמו: מה אתה רוצה שיוצג כפלט לגולש (התגובות שנכתבו לאותו מדריך ספיציפי? לכל המדריכים? התגובות האחרונות?) איזה טבלאות בבסיס נתונים יש לך ומה העמודות שם , את הQUERYSTRING האמיתי לקובץ וכו’


        Dvir Levanon | HTML
    Museum Tower, 23rd floor, 4 Berkovitz St. Tel-Aviv 64238
    Tel: 0506593357
    Web Site: http://www.vise.co.il
    E-mail:dvir.levanon@gmail.com
    <img src="http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/35968.sign.jpg&quot; border="0">

  4. orwb הגיב:

    כנס
    דבר ראשון אני מישתמש ב-MySQL
    דבר שני
    אני יהיה יותר ברור.
    כך דוגמא:
    http://www.sub-baba.com/site/poco_new.php?Id=5223
    תראה בתגובות.
    שמישתמש מכניס תגובה ראשונה לנושא,אז זה עושה דבר כזה:
    1.
    ואם וכן הלאה
    אז השאלה שלי איך אני עושה את זה בידיוק?
    אבל לא את כל ה-id רק את המספר של התגובה לפי ה-Request.QueryString("Id")
    תודה..

  5. vsystems הגיב:

    אני חושב שהבנתי.
    Dim i
    i = 1
    "SELECT id,title FROM table WHERE idguide="&querystring…
    Do until rs.eof
    response.write(i&")"&rs("title"))
    i=i+1
    rs.movenext
    End if

    מה שעשיתי זה יצרתי משתנה בקרה – i נתתי לו ערך התחלתי של 1 ואז בלולאה שעוברת על התגובות שנכתבו ל IDGUIDE הספציפי מהQUERYSTRING ומעלה כל פעם ב1 …


        Dvir Levanon | HTML
    Museum Tower, 23rd floor, 4 Berkovitz St. Tel-Aviv 64238
    Tel: 0506593357
    Web Site: http://www.vise.co.il
    E-mail:dvir.levanon@gmail.com
    <img src="http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/35968.sign.jpg&quot; border="0">

  6. orwb הגיב:

    תודה רבה
    זהו נכון..
    עכשיו לכל מאמר זה יציג את התגובות כך:
    1.
    וכן הלאה
    תודה!

שלח תשובה