שלח תשובה

זירת השאלות

395
צפיות
10
תשובות

שאלה בנושא שמירה קובץ עם אוביקט ה

,‏ 9 באוקטובר, 2008

ASPUPLOAD


האם יש פונקציה מסוימת שיכולה לתת לי שם עם מספרים ואותיות לקובץ שאני מעלה
ושמור בשרת?

כל פעם מספר אחר כלמור רנדומלי אבל אפ זה רנדומלי שלא יהיה כפילות – זאת אומרת אותו שם לקוץ אחר

תגיות:

10 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    לרכיב יש אפשרות לקבוע אם הקובץ שמועלה ייכתב על הקובץ הקיים (במידה ויש).

    Upload.OverwriteFiles = False

    הגדרת התכונה כ-FALSE היא המתאימה לך.

    אם יש לך קובץ בשרת בשם FILE.TXT
    ותעלה קובץ באותו השם, הרכיב ייתן לו שם + מספר בסוגריים כמספר עולה:
    FILE(1).TXT

    אם FILE(1).TXT אז הקובץ ייקרא FILE(2).TXT וכן הלאה..

    אם אתה רוצה לתת לקובץ את שמו עם ערך רנדומאלי,
    דרך טובה ופשוטה תהיה לתת לקובץ (כמספר בלבד)
    את התאריך הנוכחי + שעה + דקות ושניות.
    ואם רוצים יותר טוב – להוסיף לזה גם מספר רנדומאלי בין 1 ל-900 למשל.

    בהצלחה.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  2. JUBRANO הגיב:

    תוכל להראות לי את השרשור של השם
    זאץ אומרת  איך היית משרשר  
    את התאריך הנוכחי + שעה + דקות ושניות.

    בתוך משתנה??

    כי אני ניסיתי לא יצא לי טוב

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    משהו כזה:
    FileName&"_"&Day(Now)&Month(Now)&Year(Now)&Minute(Now)&Second(Now)


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  4. JUBRANO הגיב:

    אין מצב שאקבל אותו מספר?
    נגיד באותו יום שבו אני מעלה הרבה קבצים

    אין מצב שאני אקבל אותו מספר?

  5. BuildHome הגיב:

    תשובה
    כמו שאמרתי, אם יש לך עבודה עמוסה עם העלאת קבצים
    אז אתה יכול להוסיף מספר רנדומאלי בין 1 ל-900 או כל מגבלת מספר אחרת וכך לא יווצר מצב שיתקבל אותו ערך.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    ממש לא יכול לחזור על עצמו.
    קודם כל תחשב מה היחס שיעלו 2+ קבצים בו-זמנית
    באותה השנייה….אחרי זה, תוסיף את המספר הרנדומאלי
    שתוסיף לאותו ערך ומה היחס? אין מצב שיחזור על עצמו.

    בנוגע למאמר, לא , זה לא מתאים לך.
    תשתמש בקוד ממש קצר כגון:

    Randomize()
    intMax = 1000
    intRnd = Int((intMax * Rnd) + 5)

    הקוד מייצר מספר רנדומאלי בין 1 ל-1000.
    המשתנה intRnd מכיל את המספר הרנדומאלי ועימו אתה צריך להשתמש.

    אם תרצה מספר גבוה מ-1000, פשוט תשנה את הערך מ-1000 למספר אחר.


    "החיים הם רק הדרך במסע הנפש", בילד 2004-2008 <img src=’/images/6.gif’>
    http://Www.Torec.Net &nbsp;* http://Www.Torec.In

  7. JUBRANO הגיב:

    בעצם אפשר בלי הרנדום לא
    מה מוסיף הרנדום?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!