שלח תשובה

זירת השאלות

545
צפיות
5
תשובות

בעיה בסקריפט שלי, אולי תצליחו לעזור..

,‏ 18 באוקטובר, 2008

אני מנסה לעשות דבר כזה, שברגע שהעכבר יעלה על תמונה מסוימת (של חץ למעלה), הוא יגלול את הטבלה למעלה (Scrolling), וברגע שיהיה למטה, אז שיגלול למטה את הטבלה (הטבלה בגודל ספציפי).

הנה הסקריפט בעמוד הזה: (תלחצו הצג מקור, משום מה פה הוא לא נותן לי לכתוב את הסקריפט המלא)
http://silentc66.homeserv.co.il/new/gallery.php

עכשיו הבעיה היא שברגע שאני מעביר את העכבר על התמונה של החץ למעלה נגיד, הוא כותב oScroll is null or is not an object.
הפקודה שיש על התמונה:
onMouseOver="scroll(scrspeed)" onMouseOut="noScroll()"

לא עובד לי, הוא נותן לי את השגיאה המעצבנת הזאת ואני לא מצליח להבין למה.
מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד! אני תקוע על זה מאוד.

תגיות:

5 תשובות

  1. אתה פונה ל-oScroll
    בלי להגדיר אותו.

    מעבר לזה יהיה קשה ללמוד את הקוד שלך בלי שאתה מצטט פה את החלק הרלוונטי עם ציון על מה מתקבל השגיאה…


    אלי ענתבי

  2. SilentC הגיב:

    הוא לא נותן לי לצטט פה בפורום זה ארוך מד
    כיצד אני צריך להגדיר את ה-oScroll כדי שיאפשר את הגלילה?
    השגיאה מתקבלת ברגע שאני מעביר את העכבר על התמונה של החץ למעלה (שיעשה scrolling של הטבלה למעלה)
    oScroll is null or is not an object.

    אני לא יודע מה לעשות 😐 שברתי עם זה את הראש..
    כל הסקריפט נמצא בעמוד של הלינק שצירפתי,
    משום מה הוא לא עובד.

  3. SilentC הגיב:

    אין לי מושג למה אני לא מצליח לעשות את זה
    הרי oScroll לא צריך להתייחס אליו כאובייקט, ובסקריפט זה רק מה שלא עושה את העבודה.

    מישהו יכול לעזור?

  4. קוד רלוונטי
    אתה צריך לצטט כאן רק את הקוד הרלוונטי, רק אותה אותה הפונקציה ואת אותו האובייקט, לא את כל הקוד. ולומר על איזה שורה בדיוק מתקבלת השגיאה.

    כמו שאמרתי – ללמוד את הקוד לוקח זמן, אם תעזור לנו לעזור לך התקלה הזאת כבר יכלה להיות מאחריך מזמן…


    אלי ענתבי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!