שלח תשובה

זירת השאלות

442
צפיות
3
תשובות

אפשר לגשת למאפיין פנימי בתוך ה IFRAME ?

,‏ 3 בנובמבר, 2008

אפשר לגשת למאפיין פנימי בתוך ה IFRAME ?

לדוגמא אם אני רוצה לעשות SUBMIT לאחד הטפסים שם.
או שאני רוצה להכניס ערך לתא ספציפי.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע.

תגיות:

3 תשובות

  1. שני העמודים תחת אותו דומיין?
    אם כן, מהעמוד שבתוך הפריים עצמו ניתן לפנות לעמוד אב. פשוט כשמסתיים ה-submit תפעיל/י פונקציה שתשאב או תזריק את הפרמטר המתאים, לפי מה שאת/ה מנסה לעשות בדיוק

    הקריאה תיראה ככה:
    top.funcname() – קריאה לפונקציה החלון אב


    אלי ענתבי

  2. levysi הגיב:

    תודה, אבל
    אבל העמוד הפנימי של הIFRME זה דומיין שונה.

    לדוגמא אני רוצה לטעון דף תרומה בתוך הדף שלי,

    ולזרוק לשדה של השם את השם של הגולש ישירות מ COOKIES.

  3. ברגע שזה שני דומיינים
    אתה לא יכול לשתף בניהם קוקי וגם לא להעביר משתנים עם JS – הדפדפן חוסם את זה.

    אם יש לך שליטה על הקבצים של שני האתרים, אתה יכול להעביר פרמטרים עם QueryString דרך שורת הכתובת, אלא שזה יצריך ריענון ולא יכול להיתבצע בצד לקוח.

    אולי אם תנסה להסביר מה בדיוק אתה מנסה לעשות יעלה למישהו רעיון איך בכל זאת לנסות לעקוף את זה.


    אלי ענתבי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!