שלח תשובה

זירת השאלות

447
צפיות
5
תשובות

שאלה ב-ASP|בקשר לזמן טעינת הדף

,‏ 27 בדצמבר, 2008

דוגמא:
זמן טעינת הדף הוא 0.039 וכול פעם שהדף יתרענון זה יגיד את התוצאה?
שמעתי שיש פונקצייה בשם
FormatNumber()

איך זה בא לידי ביטוי?

תודה.

תגיות:

5 תשובות

  1. מה שאתה צריך לעשות זה
    לקלוט את השעה בתחילה הריצה של העמוד (שורה ראשונה) ולקלוט את הזמן סיום (שורה אחרונה), ולהחסיר.

    אתה יכול לעשות את זה גם בשרת וגם בלקוח ולצרף בניהם.


    אלי ענתבי

  2. orwb הגיב:

    לא ממש הבנתי
    אתה יכול להעמיק בהסבר?

    אפשר אולי דוגמה חלקית<

  3. orwb הגיב:

    ככה אולי?
    <%
    time1=Time
    time2=Time
    Response.write time1-time2
    %>
    זה נתן לי 0

  4. vsystems הגיב:

    אולי כי זה טען את זה באותו הזמן…TIMER
    ברגע שיש קוד בין שנייהם אז זה משתנה…
    וזה צריך להיות Time()

    זה בראש הדף
    <%Dim starttime
    starttime = Timer%>

    פה יהיה התוכן של הדף (ככה שזה לא יחזיר לך שוב 0    )

    ופה זה בסוף
    <%Dim endtime , timetaken
    endtime = Timer
    timetaken = FormatNumber(endtime – starttime , 4)
    Response.Write "הדף נטען ב " & timetaken & "שניות"
    %>

    יש דרכים יותר מדוייקות ע"י שימוש ב BUFFER(FLASH) ואו TRACE
    אבל זאת הדרך הכי יעילה לדעתי שלא מונעת את הטעינה ונותנת תוצאה דיי מדוייקת


        Dvir Levanon | HTML
    Museum Tower, 23rd floor, 4 Berkovitz St. Tel-Aviv 64238
    Tel: 0506593357
    Web Site: http://www.vise.co.il
    E-mail:dvir.levanon@gmail.com
    <img src="http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/35968.sign.jpg&quot; border="0">

  5. orwb הגיב:

    תודה
    חח תודה..
    אני עשיתי תוכן קצר בין הדפים רק לניסיון ..

    ועכשיו הכנסתי לתוכן ארוך..
    תודה רבה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!